AKTUELNO

Šok!

Miona Jovanović bila je naredni sagovornik Darka Tanasijevića, koja je progovorila o odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, mnoge stvari smo saznali o Stanislavu u toku nedelje za nama - kazao je Darko.
On je dečko koji ima svoj privatan biznis, sportista je, ali nije istina da je on bio bajan i sjajan. Nikog ne zanima kakav je bio prema meni. Učesnicima je važno kakav je s njima, da mogu da se našale s njim, ostalo je manje bitno. Nije bio najgori, ali je bio jedna osoba na početku, a posle druga. On je mislio da hoću da ga preduhitrim i kažem ono za svingeraj, a nisam. Znam ja mnoge stvari o njemu - kazala je Miona.
Koje? Je l' su skandaloznije od ovih koje smo čuli? - upitao je Darko.
Ne tiču se te stvari našeg odnosa, nego nečega što je pričao, ali nemam nameru da to govorim javno. On govori da je mene testiorao da li sam laka devjka koja bi otišla na svinger žurku, a zapravo je istina drugačija. On se dopisivao često s jednim drugarom, to mi je bilo sumnjivo. Morala sam da istražim o čemu je reč. Stanislav mi je priznao da su njih dvojica išli u svinger barove. Posle toga, on je meni predložio da odemo u taj svinger bar, a nakon što sam ja rekla da mi ne pada na pamet, on je rekao da se šalio - istakla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, zbgo čega Ša sumnja u tvoje emocije i smatra da nisi u celosti prebolela Stanislava? - upitao je Darko.
Ne znam, iskreno. Darko, u jednom momentu ja mislim da to radi da bi me bockao, a već u drugom mislim da to stvarno misli - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.