AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije, a takmičari Elite večeras biraju između potraka Slađe Laziž Poršeline, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Jovana Tomića Matora je naredana nominovala.

Miona je ostavila prostora u izlagaju da Stanuislav volii muškarce. - rekala je Matora.
Ja sam to rekla samo zbog druga - dodala je Miona.
Meni niko ništa ne može da zabrani, Stanisalv mi je super,. Ja volim sa njim da treniram i veoma me motuivuše. Bliža sam sa Nenadom i to je bitomo, a Miona ja tebe poštujem kakv si prema meni si okej, Ja sa Nenadom pričam nasamo a Miona me je pitala za to - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesam, jer i meni treba drugarica da pričam sa njom - govorila je Miona.
Mi smo ovde toliko godina, a on je meni prijatelj, razumete me. Ostavljam Mionu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je meni neko ko je drag, i neko koga izuzetno cenima. Sviđa mi se tvoje ponašanje, kontrolišeše se sa psovkama, a ti imaš dostojanstvo. Što se mene tiče trebalo je da se opravdaš od svega - rekla je Žana pa je dodala.
Stanislav i ja imamo korektan odnos, ali naravno ostavljam Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ove nominacije su meni zanimljiva. Majo osveta se služi hladana. Ja stanislav volim, gotivim poštujem, a drug ti neće trebati, družićemo se ti i ja. Stanislav je išao sa drugom na taj svingeraj, evo od sada ću ja ići sa njim. Stanislav nije varao Miomnu: Isrkeno Miona meni nije sigurna ni u šta. -- rekao je Uroš i nominovao Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.