AKTUELNO

Neočekivano!

Prethodnu noć u Eliti obeležila je emisija "Nominacije " te je voditeljka Ivana Šopić posetila takmičare.

Foto: Pink.rs

Takmičari su birali između Žane Omnie i Samira Ramovića, a prvi koji je nominovao bio je Marko Janjušević Janjuš:

Samir je jedna ličnost, koju još niko nije izučio do krjaa. Sređuje se baš onako kako priliči Eliti. Svaki puz se zapitam odakle mu te krpice, iskreno. On meni nije jasan samo u jednoj situaciji, a za sve ostalo imam da kažem samo pozitivne stvaari. Kulturan je i pozitivan. Jako mi je drag momak,, ali moram da kažem da ima neke ispade za koje ne znam zbog čega se depavaju. Ovako se nije obrukao, mnogo mi je drago jer sam ga upoznao. Retkost je prava da ovde bude čovek koji ne želi nikog da uvredi. On nije psovao ljude ovde. Ne znam šta mogu da kažem kao Samirove mane. Nije mi jasno samo to što radiš sa Žanom - kazao je Janjuš, pa dodao:
Žana je ušla u rijaliti prvi put, ali se nije proslavila. Onda je došla i drugi, tu je bila malo bolja, a sada gas već stvarno ''lomi''. Ne mogu da da ne kažem da nisam saglasan s njenim stavovima. Pristrasna si jako. Kada si pristrasna, prestaješ da budeš realna. Realna si prema onima s kojima nisi dobra. Tu si bap realna i znaš da ubodeš u metu. Počeo sam da te gotivim ove sezone i odgovara mi kada popričam sa njom. Drago mi je jer smo dobri. Šaljem Žanu - kazao je Janjuš.

Nakon Janjuša, reč je dobila Miljana Kulić:

Moram samo da kažem da mi je Žana jako draga i da se pokazala i dokazala da je moj prijatelj. Ona je žena, majka kraljica. Zameram joj samo jer je pristrasna prema prijateljima, odosno Matoroj, ali uvidela sam da je shvatila da ne treba to raditi. Što se Samira tiče, ne mogu da ga provalim jer od početka rijalitija nije trideset rečenica rekao. Ne izjašnjava se po pitanju stavova, ne razumem šta radi. Samir mi ne ide iz Milenu, oni su nebo i zemlja. Samire, samo se ne ljuti, jer sam ja iskrena tokom obraćanja ovakvog. Drugačiji ste tipovi i to je tako. Šaljem Samira - kazala je Miljana.

Usledila je nominacija Milena Kačavende:

Moram da kažem da sam sa Žanom jednom prilikom pogrešila onda kada smo imale sukob, jer sam rekla neke reči koje pojedinci koriste ovde protiv nas. Da, ja sam isto tako pristrasna kao i ti, jer sam to pokazala u odnosu prema Matroj. Priznajem da sam napravila grešku. Nas dve nismo imale nikakvu svađu osim te jedne. Smatram da sam pogrešila Imam jako lepo mišljenje o tebi, Žana, stvarno. Mislim da si dobra majka, to se vidi - kazala je Milena, pa se osvrnula na Samira:
Samire, od samog starta smo se super družili. Rekla sam ti da ti je lako da govoriš da je lako bitisati u rijalitiju ako nikoga ne komentarišeš. Razumem tvoj razlog ulaska u rijaliti svakako. Našli smo gomilu sličosti, shvatili smo da imamo neke slične poglede na život. Proveli smo lepe dane dok smo se družili. Napumenula sam ti sve, kakav pritisak imam kada je priča oja u rijalitiju u pitanju. Nikad ti nisam dala povod da pomisliš da će među nama biti. Tvoja deca ne razumeju šta se dešava ovde, a moja da. Rekla sam ti da neke stvari ne radiš, a ti si ij opet radio Imaš pregršt kvaliteta, dobra si osoba, ali ne shvataš neke stvai koje meni smetaju. Ja sam tebe doživela kao normalnog mupkarca, a ne kao budaletinu. Sve više mislim da si ti neko ko radi sve ovo kako bi bio primećen. Smatram da sebi štitiš za*njicu. Ne bih da pričam o nekim detaljima. Jedno pričaš, drugo radiš.Da sam pametnija bila na početku, odmah bih te distancirala od sebe. Mislim da si dobar umetnik i čovek i veoma porodičan čovek. Mene s ljudski uvredio i pred toga što me nisi vređao. Molim te da držiš distancu od mene. Šaljem tebe, Samire - kazala je Milena.
Ja te razumem, Milena. Odlučan sam u tome da se suočim sa svojim emocijama, kontrolišem ih i prigušim. Nisam mogao ni da zamislim da će se meni pojaviti ovoliko jake emocije, a desilo se. Zabrljao sam i činjenica je da mi je Milena prelazila preko nekih stvari. Nisam umeo da kontrolišem to kako se sja osećam. Tek sad vidim šta sam napravio - kazao je Samir.

Usledila je nominacija Maje Marinković:

Žana je jedna dama pre svega. Treba da bude pravi primer drugima kad je stav u pitanju. Dopada mi se jer ne koristi neke morbidne uvrede tokom svađa. Samir je dobar momak, on ne možda najbolja osoba u Beloj kući. Samire, nemoj da se ljuztiš, ostavljam Žanu - kazala je Maja.

A nakon Maje, reč je dobila Aneli Ahmić.

Žana mi je jedna od dražih osoba ovde. Pijemo kafu, ali nismo saglasne u nekim situacijama nas dve. Nismo se nikada ovde posvađale i nadam se da se nikada nećemo posvađati. Razumemo se pogledom. Samir i ja smo dobri, imam lepo mišljenje o njemu, iskreno. Čula sam da me je oblatio, ali mu to ne zameram. Ostavljam Žanu - kazala je Aneli.

Jovana Tomić Matora naredna je birala između nominovanih:

Žana i ja idemo od sjaja do očaja. Ona je bila moja simpatija nekad,a pa postala drugarica, ali sada mogu sa mo da je oslovim kao dragu moju Žanu. Ne mislim da je pristsrasna prema meni, jer mi se nekad ne dopadaju njenji stvavovi. Neke stvari sam joj zamerila, ali smo preko toga prešle.Samir je jedna dobra osoba. On je dečko koji je jako zanimljiv utorkom tokom žurke. Vanja i on me teraju da pijem više. Šaljem Samira - istakla je Matora pa je ustala Anita:
Samir je jedna mutna voda. Ne dopada mi se. Sačuvaću Žanu, a ostavljam Anđelu da ''nahvali'' Žanu - kazala je Anita.
Što se tiče Žane, mislim da ima neke dobre kvalitete. Smatram da je realna u mnogim situacijama pristrasna, ali to je normalno. Ja analiziram ljude po tome kakvi su prema meni ali gledam i šta rade sa drugim ljudima. Ostavljam Žanu. Moram samo da kažem Aniti da nema potrebe da ljubomoriše jer ja imam komunikaciju sa Žanom - kazao je Anđelo.

Marko Đedović je otkrio da je doživeo transfer blama zbog govora Milene i Samira:

Moram samo da kažem da sam doživeo tranfer blama kada sam slušao izlagaje Milene i Samira. Milena, i ti si kriva jer si njemu ponovo nakon nekih stvari dopustila da se družite i prilate, a znaš da nije uspeo da kontroiše emocije. Samire, ti si meni draga osoba, ali moraš da se kontrolišeš. Samire, ti teraj po svome koliko misliš da ti je to potrebno. Kad ne budem želeo da slušam tvoje priče ja ću ti to iskreno reći Što se Žane tiče, meni se dopada jedna stvar kod nje, a reč je o tome što nema neke teške psovke u rečniku. Drugačije se svađa od ostalih. Ima tu njenu čuvenu tačku gledišta, dolazi iz dobre porodice i žena je sasvim normalna. Ostavljam Žanu - kazao je Đedović pa je ustala Teodora.
Nemam neku komunikaciju sa Samirom,a i ne želim je. Ne volim takav tip muškarca. Što se tiče Milene, ja mislim da mu je dala povod da on zaželi da ima nešto sa njom. On mi je dosadan, ima mrtvačku energiju. Žan nije dobra osoba iz moje prerspektive. Ispostavilo se da je ono što sam na početku pričala Bebici istina, a to je da Žana i Milena nisu dobre osobe. Šaljem Žanu - kazala je Teodora.

Takmičari su iznosili svoja mišljenja, te je Bojana Pavlović nahvaila Samira, dok je Lakić rekao da on na sve načine pokušava da napravi priču sa Milenom.

Jelena Ilić Marinković je jedva dočekala priliku da prozove Žanu, te su njih dve ušle u sukob, a nakon nje je Anđela Šparavalo je potkačila Žanu, da bi Lejdi Di ušla u sukob sa njom i konstatntno govorila da je njeno ime Radmila.

Za mene je Žana odvratna i užasna. Mene pokušala da uvredi time što mi je rekla da čistim wc, a donela mi sredstvo za čišćenje kuhinje. Jako si primitivna. Ljudi se pitaju zbog čega ja imam neki sukob sa tobom, a mislim da je evidentno kako si me vređala. Nisi Matoroj nikakav prijatelj. Samire, ja sam prokomentarisala tvoj odnos sa Milenom. Mogu samo da kažem da mi se nije dopalo jer se od mene udaljio kad sam se posvađala sa njom, iskreno. Moram reći da spatram da je jako dobar pevač. Kvalitetan je čovek. Šaljem Žanu, ostavljam Samira.

Voditeljka Ivana Šopić je otkrila da je nominovan od strane odabranih Nenad Macanović Bebica, a onda sve iznenadila kada je rekla takmičarima sledeće:

Mensure, ti sad možeš da napustiš Belu kuću, a vama, poštovani učesnici želim laku noć - kazala je voditeljka.

Autor: N.B.