AKTUELNO

U sukobu!

Anđelo Ranković i Anita Stanojlović su ušli u sukob zbog njegovog mišljenja da sa bivšim ljubavima treba da se ostane u dobrom odnosu, ona smatra da to nije normalno i da emocije uvek mogu da se vrate

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je loše da budem u okej odnosima sa bivšim devojkama, ne moramo mi da imamo neki blizak odnos, nego ti imaš mozak deteta od 20 godina i to je najveći problem -rekao je Anđelo.
Meni to nije normalno, šta ja treba sad da idem sa Matorom i da pijem kafu, ja sad kad bi se videla sa Stefanom ja bih se sa njim iz*ebala, tako bi i ti sa Teodorom verovatno, ja to nikad neću podržati i za mene te stvari nisu normalne. Nije mi normalno da sediš sa osobom sa kojom si se je*ao -dodala je Anita.
Meni bi bilo normalno da budeš okej sa Stefanom jer ste bili zajedno 4 godine, ja bih tebi verovao, ja to biram -dodao je Anđelo.
Ja tebi ne mogu da verujem jer ti je*eš šta stigneš -rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

On veruje meni jer mu nije dovoljno stalo, on sad oće da raskine sa mnom zbog nekih gluposti i što govorim da je hladan. Sve sam promenila zbog njega a on je nezahvalan. Šta jel ne mogu ja da puknem posle nekog vremena i da se posvađam. Evo kako se sad nasmejao kad sam spomenula da bi se pomirio sa Teodorom -odbrusila je Anita.
Veruj mi Anita on je za sve stvari sjajan, želi da prihvati tvoje dete, prihvatio je tvoju priču prethodnu i nema potrebe da se tako ponašaš prema njemu -rekao je Lakić.
Ja sam mu rekla samo da ispravi neke stvari koje mi smetaju, ne može da kaže da bi pričao sa bivšim devojkama -rekla je Anita.
Ja nisam takva osoba koja menja raspoloženja na sat vremena, ako ti smetaju neke stvari kod mene završi sa mnom -rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š