AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Sledeće pitanje bilo je za Stanislava Krofaka.

Ako je Miona izdajica što je Nenadu rekla za svingeraj, šta je onda Maja sa ponudom da može samo "o" da ti radi - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao svoje mišljenje za to, ona kako je shvatila, ona je tako rekla. Ja sam joj rekao da nije u redu što je tako rekla - rekao je Stanislav.

Naredno pitanje bilo je za Anđela Rankovića.

Odakle tolika netrpeljivost između Goce Džehverović i tebe, pošto je i Sanju podbadala i komentariše tvoj izbor devojaka - glasilo je pitanje.
Ja se sećam gde sam sedeo sa Sanjom u tom trenutku, pa je dobacila Sanji. Svakog utorka je ulazila, pa je dobacivala Aniti, i meni, ali sam kulirao. Netrpeljivost postoji još od "Zadruge 1", gde se više pričalo o bivšem dečku i žalu za njim, nego o meni...Što se mene tiče, neću novo ništa pričati ni iznositi, samo sam rekao da ko god me bude dirao ili pokušavao da me omalovažava i vređa, nikome ne ostajem dužan. Nisam dobro prolazio kada sam spuštao glavu i dozvoljavao im da me gaze

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeće pitanje bilo je za Maju Marinković.

Da li si nakon pisma počela da sumnjaš da je Stanislav samostalna i jaka ličnost - glasilo je pitanje.
Da, jesam rekla i smatram da ako imaš stav i karakter i radiš stvari koje su ispravne, znaš u svakom trenutku šta radiš...Ja kapiram da on shvata da je time možda ugrozio nekoga, ali smo ih svesno napravili. Ja iza svog postupka stojim - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo što je ona rekla, nije u pravu, jer ja odlučujem s kojom ću biti. Ako mi kažu da ne kockam ili nešto, poslušaću. Nema veze sa mojim načinom života. Drugo je stav, a drugo su postupci - rekao je Krofak.
Ja bih volela da je to tako i nadam se da je tako. Ali, u tim određenim trenucima i kada je sve to teklo, videla sam promenu u našem odnosu - rekla je Marinkovićeva.
Ja da sam hteo, ja bih tebi rekao: "Doviđenja" - rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.