AKTUELNO

Sve lepo rečeno!

U toku je emisija 'Nominacije'. Večerašnja voditeljka je Ivana Šopić. Ukućani biraju između Teodore Delić i Nemanje Gačića kome žele da vide leđa i da zauvek napusti Belu kuću. Sledeći na redu da nominuju su Samir Ramović, Anđela Šparavalo, Jelena Ilić.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je picajzla, on bi se svideo mojoj majci verovatno, bira devojke nije kao ja -rekao je Darjan.
Ona je fina i smerna, Nemanja je dobar otac, avanturista, sviđa mi se što je pedantan, ostaviću Nemanju, šaljem Teodoru -rekao je Samir.
Ja Teodoru jako gotivim, ko je ovde neko da nju osudi, ona je svesna toga da je ružno to što je uradila Bebici, Nemanja je prefrigan i nije trebao da se meša u vezu ali me nikad nije uvredio, nikad nismo imali sukob mišljenja, nikad mi ništa nije ružno rekao, šta god mi je trebalo on je bio tu, volim kad je grlat, smešan mi je, neću se mešati u vaš sukob sa Bojanom, ostavljam Teodoru -rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam šta specijalno da kažem, ako je bebici i Teodori dobro ko smo mi da komentarišemo, nemam preku potrebu da nekog od njih prozivam, nisam ni bliska sa njima, svakako da ne možemo da pričamo o velikim emocijama između Nemanje i Teodore, sve je to budalaština za mene, jedini ovde oštećeni je Bebica, poslaću Gačića -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š