AKTUELNO

Njima je lepo!

U toku je emisija ''Pitanja gledalaca''. Naredno pitanje bilo je upućeno Mioni Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, svaka devojka bi želela da ima psvećenog dečka kao što je Ša, samo tebi to stvara uvek neki problem. Zbog čega je tako? - glasilo je pitanje.
Meni problem stvaraju tenzični momenti koje on stvara. On sve izbaci iz sebe, a ja držim u sebi. Kad ja kažem da me pusti mali da odmori, on tad nastavi da priča, a to stvara problem - rekla je Miona.
Ona tvrdi svoje, a ja svoje. Meni je bitno da ona skapiora da ne želim da be bocka. Justros smo se dogovorili da me ne bocka. Trenutno savršeno funkcionišemo. Imam svoje bubice, ja to i prioznajem. Garantujem da ćemo uspostaviti neku kontrolu - kazao je Ša.

Naredno pitanje postavljeno je Mileni Kačavendi.

Zašto je Ana izbegavala da priča u emisijama o tebi? Šta je značilo kada si rekla:''hoću li pustiti vodu?'' Da li misliš da se plaši da ne otkriješ svu istinu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nikada nije imala herca za neke stvari. Ona se stalno pitala zašto nakon učeća nije dobila stan, a čula sam da nikad niko stan nije dobio. Ana me nikada nije zaštitila, uvek je izbegavala da bilo šta kaže. Kada su je pitali šta misli o spekulacijama o tome da sam ja u pesedu imovine za koju nemam dozvolu, ona nije pokušala ni da kaže da nije tako. Na kraju sam dkazala da nikakvu krivicu ne snosim, da je sve što sam stekla moje na ispravan, pravi i pravni način, to je tako. Ona je na kraju pokažala da nije bila žrtva kakvom se predstavljala, nego je bila kockarka koja je mogla da parira Zvezdanu. Ja za gomilu stvari nisam znala - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.