AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Darko Tanasijević je nakon kompilacije svađa Nenada Aleksića Ša i Mione Jovanović u Šiša baru ugostio Mionu.

Kakva je sada situacija između tebe i Ša - pitao je Darko.
Sada je odlična, ceo dan je odlična i od sinoć...Njegova stalna tvrdnja je da sam ja hladna, ali on to poveže jer je slična situacija bila i za Novu godinu. Smatram da se ne čuju stalno i da njih Stanislav zove, znam da nikada, nikada nisu zvali moje momke. Da se oni čuju konstantno, nema šanse - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada kažemo da se čuju, ja ti ne pričam o periodu u septembru mesecu, pričamo o skorašnjem...Dobro. Da li smatraš da oni i dalje navijau za Stanislava i da ne žele Ša nikako da prihvate - pitao je Darko.
Ne, oni znaju da sam iz njegove kuće došla pravo ovde. Mislim da je to reda radi održavanje kontakta. Smatram da ne treba da imaju bilo kakav kontakt sa njim, nema potrebe što se mene tiče...Rekla sam, ali ne smatram da je opterećen. To ga toliko muči jer i sumnja i pitanja stalno i čuli smo da gostuje u emisiji. Nameće se da moramo da ga komentarišemo i kada nismo morali, Nenad ga je provlačio - rekla je Miona.
Da li smatraš da Ša izjeda crv sumnje da ćeš poželeti da se vratiš Stanislavu ili da si se zeznula što si prekinula odnos sa njim zbog Nenada - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega sigurno to muči, to je sto odsto, ja to znam. Samim tim što priča o tome, moram, ali da on meni padne na pamet, ne. Nenad se desio, pa se desio, bio tu Stanislav ili ne - rekla je Jovanovićeva
Ako ovde imate ovakve svađe i tenzični odnos, bez krupnih problema, da li smatraš da li ćete moći da se nosite sa konkretnim preprekama - pitao je Darko.
Ma neće mi roditelji biti prepreka. Verovatno će reći da im se ne dopada, ali znaju da ja kada zacrtam da je to tako i nikako drugačije. Smatram da sve ovo što se dešavalo sa Nenadom, da neće imati prostora tome napolju. Bićemo Nenad i ja...Što se tiče instagrama, niti su u fazonu da kače nešto, uzajamno su se zapratili - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako bi ti bilo da Kiza veliča Vanju, bivšu snajku - pitao je Darko.
Meni se to ne bi svidelo. Kada se stavim na to mesto, ne bi mi bilo prijatno, ali ja sam ta, ja se pitam! Oni mogu da podržavaju i da lajkuju i sve, ali odluka je na meni. Ja kada izađem, postaviću sve to na svoje mesto! - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.