AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić najavila je učesnicima "Elite" naredni video klip na kom su imali priliku da vide kako Miona Jovanović govori Anđelu Rankoviću i Aniti Stanojlović kako je Nenad Aleksić Ša smoren od kako se vratio sa suđenja na kom se razveo od Vanje Ignjatović.

To je bilo nakon ponedeljka, kada sam bio mrtav. Ustao sam ujutru, otišao na suđenje i vratio se. Prvo me je pitala: "Šta si radio dva sata?", ja sam rekao: "Šta sam mogao da radim?! Obezbeđenje, kola, suđenje, kola i nazad", voleo bih da sam mogao - rekao je Ša.
Šta bi radio da si mogao - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeo bih pljeskavicu...Vratio se ona i kaže: "Čudan si", ja kažem da sam umoran i da treba da je srećna. Logično je, tvoji roditelji koji su i to zamerali, da sam ja još uvek u braku. Pa da, lakše se diše. I njoj je sigurno opterećenje, s nekim je ko je to potpisao a nije se još zvanično razveo. Očekivao sam da će biti rasterećenija, ona smorena - rekao je Ša.
Kada je došao, nisam provalila po njegovoj faci da je srećan, niti da se nešto desilo. Na kraju je rekao da se razveo, bio mi je nekako zbunjen, bio mi je čudan. Sve vreme: "Valjda treba da budeš srećna", pa valjda on prvenstveno treba da bude srećan jer je dobio potpis, a ne da očekuje da ja budem presrećna - rekla je Miona.
Ti si očekivala da će on biti veseliji - pitala je voditeljka.
Pa da - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona, je l' si pomislila da se smorio kada je video bivšu suprugu - pitala je Ivana.
Ne, nego mi prosto nije bio srećan koliko je pričao: "Jedva čekam da potpiše" i ostalo - rekao je reper.
Kakav ti je bio osećaj - pitala je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa ne znam, mislio sam da će biti neka uvreda, nešto. Ali ništa, sasvim normalno sve, teklo normalno, sačekali red. Završilo se sve, svako svojim putem. Ja sam očekivao uvrede, a bilo je samo: "zdravo, zdravo" - rekao je Ša.
Miona, rekla si da ti je čudno što su imali i to: "Zdravo" - rekla je Ivana.
Pojavila se iz lifta, čekali je 20 minuta, rekli "zdravo" i to je to. Ja sedim, ona je tu sa advokatom, ušli i završili...Ja sam očekivao da će da se promeni ona malo, bez bockanja i ostalo, ali se ništa nije promenilo. Ništa. Rekao sam joj da je rešeno, moj potpis je stavljen. Ja sam očekivao sa njene strane, jer je nju to toliko opterećivalo - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni su roditelji rekli: "Je l' znaš da je on i dalje u braku?" - rekla je Miona.
Je l' vas je poremetilo to hipotetičko pitanje o prstenu - pitala je voditeljka.
Jeste - rekao je Ša.
Meni to nije jasno i dalje, ja sam zbunjena. Razumem ga, ništa više nemam ni svoje, ni zajedničko, ništa. Ili se namerno neko kači, ali mi nisu jasne neke stvari...Ja sam radila dva, tri dana nedeljno. Ja sam njemu kupovala poklone od svojih para, to nema veze s vezom. Pitao me je da se preselim ukoliko želim da nastavimo vezu. Ja sam se preselila, ali sam rekla da je uslov da imam posao, jer ne mogu da živim na nečijoj grbači - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači ti nisi živela na njegov račun - pitala je Ivana.
Ne, on mi nije davao da plaćam nešto - rekla je Miona.
Nijedan pravi muškarac ne prebacuje posle toga šta je i kako je. Nisu svi Ša, to je ono što ja pričam - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je konkretno on tebi uradio - pitala je voditeljka.
Ništa on meni nije kao meni. Ja sam detaljista i ja sam neko ko možda potcene ljudi, ali ne trebaju. Nimalo nisam glup, a ni lud, iako imam nenormalne postupke. Mnoge stvari me remete. Ne kažem da ima emocije, ali osećam kao da nešto tu nije čisto. Ja sam neko koga intuicija šljaka na maks. Moja greška je što sam ga prvi nap**io - rekao je Aleksić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.