AKTUELNO

Šok za šokom!

U toku su ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Jovani Cvijanović kako bi otkrila svoj stav o ovonedeljnim potrčcima Žani Omnii i Samiru Ramoviću.

Foto: TV Pink Printscreen

Za mene je Žana jedan običan šljam. Podsmevala se nekim mojim teškim životnim momentima, koje sam ja ovde otkrila. Žana je opsednuta sobom. Ona je bolesnica, pravi narcis. Što se tiče Samira nikada me nije uvredio i jako ga poštuje. Šaljem Žanu - kazala je Jovana.
Samire, ti si jedan pravi gospodin, jako mi se dopada kako ti ideš kroz rijaliti i sviđa mi se to. Žana, ne dopada mi se to što si rekla da sumnjaš u moju iskrenost par puta i aludirala si da nisam dobar za Miljanu - kazao je Darjan.
Rekla sam da ne može da ude dobra osoba koja radi DNK test kako bi dokazao da li je dete njegovo samo da bi se o njemu govorilo - kazala je Žana.
Sačuvaću Žanu, a poslaću Samira - rekao je Darjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir i ja smo se savršeno razumel dok se ovde nisu pojavili Ivan i Jelena. On se njima pridružio u tome. Prestala sam da ti verujem da si iskren prema Mileni onog momenta kada si ušao u radio i svojim govorom dokazao da se kožda poigravaš sa njom. To se ne radi. Žanu znam iz grada skoro dvadeset godina. Ostavljam nju - istakla je Snežana.
Kolačiću jedan buljavi. Ja ću da ti kažem posle Žana ko si i kakva si. Zaboravio sam rime pesme koju sam pripremio za tebe. Ostavljam Samira - kazao je Munjez.
Mislim da Žani pristaje ime Radmila. Pokušava da uvredi ljude, a nije ni svesna da ako želiš davređaš nekog, moraš da imaš malo pameti u glavi, to je jednostavno tako. Ona je čist predmet sprdnje. Ti si prava klošarka. Radmila radodajka. Ti si na samom dnu - rekla je Jelena.
Ti si ženo rekla da se deca rađaju zla, tukla si Ivana ranije i ponašaš se kao kabadahija - kazala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Samir je pristojan momaK. Vidi se da se plaši da iznese svoje mišljenje što mi je jako čudno, ali ja imam dobro mišljenje o njemu - kazala je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.