AKTUELNO

Šok za šokom!

Ivan Marinković sedeo je ispred kuće, a onda je izašla Jelena Marinković i tom prilikom porazgovarala sa njim o aferi sa Urošem Rajačićem.

- Šta ćemo da radimo? Em smo pod stresom, em što nismo spavali ni ti ni ja - rekla je Jelena.

- Šta si radila - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ništa strašno, ništa što ti meni nisi. Priznala sam, ali si ti meni uradio goru stvar, samo sam ja tebi oprostila - rekla je Jelena.

- Ja tebi neću, jer ja ništa nisam radio sa emocijama, a ti jesi. Ovo nisi ti, ovo je nova Jelena kojoj se sviđa drugi, video sam sve, sve mi je jasno, džaba ti. Razići ćemo se sigurno, u to budi sigurna- rekao je Ivan.

- Trebalo je kada si me prevario, a meni je mama govorila. Ja sam bila glupa, znala sam da ćeš da me lažeš ceo život - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Blam me posle onoga što si mi ispričala, pokušavam da nađem opravdanje. Imaš razlog da ti se to desi, nisam ti posvećivao dovoljno pažnje - rekao je Ivan.

- Ne sviđa mi se, samo mi je zanimljivo - rekla je Jelena.

- Ne mogu da verujem, ruku u vatru sam smeo da dam. Ti pričaš o prošlosti, ja znam šta ću da radim - rekao je Marinković.

- To što je ovako, ne briše ovo što si ti uradila - rekla je Jelena.

- Ja ne mogu da živim s tim - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

- Mene boli što nisam majka i što si mi uzaludno potrošio šest godina života... Ja sam prva započela komunikaciju, nije on - rekla je Jelena.

- Jao nemoj, blam me je - rekao je Ivan.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Nikola Žugić