AKTUELNO

Haos!

Predstavnik portala Pink.rs, novinar Darko Tanasijević podigao je Jovanu Tomić Matoru kako bi prokomentarisala probleme u vezi Anite Stanojlović, svoje bivše žene i njenog dečka Anđela Rankovića.

Matora, pričali su Anita i Anđelo o problemima u njihovoj vezi, kako se tebi čini čitava ova situacija - pitao je Darko.
Ne bih da komentarišem, bitnije mi je kako se ja osećam. Nemam šta da dajem savete, niti imam potrebu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li likuješ, da li se sladiš, jer kada se vratimo na početak njihove veze, pričala si da će tek Anđelo videti, da mu tek sledi haos... - rekao je Darko.
Ne likujem zaista i pravo da ti kažem, osećam se dobro sama sa sobom, ništa me specijalno ne dotiče, nemam ni osećanje više. Ništa me ne tangira, top mi je već par dana, vratila mi se volja - rekla je Matora.
Sinoć si rekla da i taj neki snimak koji si videla da te ne dotiče, da li je to zaista tako - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pre dve nedelje bih se upalila, rat bi bio, ali me sada prosto ne zanima šta ko misli, ja ne mislim više ništa. Kada sam mislila, govorila sam i ispadala sam i ovakva i onakva, ali osećam da sam i tada bila svoja. Sada me trenutno intresuje kako sam sada, gledam klip, bilo mi je nevažno - rekla je Matora.
Kako komentarišeš to što je Anita sinoć rekla da sada u odnosu sa Anđelom ima taj neki strah zbog prethodnog odnosa - pitao je Darko.
To sam odgovorila isklljučivo zbog sebe. Ne možeš da imaš strah od prethodne veze, gde si svesno ušla u nešto, a varala si, a imala si strah od nečega. Nisi ti bila odbačena i varana po izlasku, nego smo ušle u vezu, pa u brak. Sve i da je postojao strah, sve je isparilo posle četiri nedelje - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada ste polemisale po tom pitanju, pomenula si joj i prevaru i to što je ona tebi uradila, na šta je ona tebi odgovorila: "Osveta se služi hladna". Da li si shvatila zbog čega se ona tebi osvetila hladno na taj način - pitao je Darko.
Kada se vratila sa prvog suđenja, tada mi je isto rekla, nisam najbolje razumela, pa je ponovila opet. Koliko sam skapirala, ona mi se osvetila zbog mog ponašanja u šestici, ali je ušla u brak sa mnom. Ne znam, pitala sam Milenu da li je ukapirala, ni ona nije obratila pažnju na to tako da mi je nebitno, samo je naštetila sebi...Pričala sam to na početku, samo što se ja nisam postavila kao Anđelo, nego kao pi**a. Otpratila sam sve žive - rekla je Matora.
Prema Matoroj si imala široku lepezu osećanja, od zaljubljenosti do ljubavi, a sada smo došli do toga da, kako kažeš, ti se cela gadi - pitao je Tanasijević Anitu Stanojlović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog njenog ponašanja, bljuvotina i svega i svačega. Svaki dan molim Boga da baci nešto sa neba da me opameti. Pre sam mislila da mi je Bojan, ali ne mogu da kažem jer imam dete sa njim, ali mi je ona, ne najveći životni promašaj. Gadim se sama sebi jer sam bila sa osobom kakva je ona, najgora moguća osoba koju sam upoznala u životu. Sada sam videla sve ono što su ljudi pričali, da sam znala, ne bih je pogledala - rekla je Anita.
Je l' je smatraš psihopatom - pitao je Darko.
Da, smatram da ne može normalnoj osobi na pamet da izgovori onakve vulgarnosti iz intimnog života i porodice - rekla je Anita.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogi su te optuživali da si zbog koristi sa Matorom, šta si očekivala da ćeš dobiti u vezi, a potom i u braku sa Matorom, a šta si zapravo dobila - pitao je Darko.
Nisam ništa očekivala, ni novac ni bilo šta. Ja dok sam bila sa Bojanom, nije imao za cigarete, ja sa njim imam dete i ne bih radila to da mi je bila bitna materijalna sigurnost. Ona je pravila svadbu jer je ona htela, nisam potencirala, ali sam volela da imam svadbu. Ne smatram da sam nešto preterano dobila od nje - rekla je Anita.
Neke stvari se n e zaboravljaju, sve se vidi ko se kako ponašao. Meni je savest mirna, ja mirno spavam, tako da ne znam kako neko može da priča tako s obzirom na ono što je ona uradila. Mislim da loše glumata, jer ne može osveta da se služi hladna, a da se priča ovako - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.