AKTUELNO

Haos!

Ivan Marinković umešao se u svađu Anđela Rankovića i Jovane Tomić Matore, ističući da mu je nelogično da, kako kaže, Anđelo kupuje stvari za tuđ stan, u ovom slučaju Matorin.

Ti kupuješ stvari za tuđ stan od svojih para. To možeš da pričaš - rekao je Ivan.
Ti ne kupuješ detetu poklon, uzimaš pare od Miljane - rekao je Anđeloi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sad kao ne smem da pričam o velikom "Apolonu" i o mojoj bivšoj ženi koja je slikala pi**u na dan svadbe drugoj ženi - rekla je Matora.
Nek priča šta hoće, nek ogovara, nek radi šta hoće - rekao je Anđelo.
Posle četvorke smo Anđelo i ja bili nerazdvojni. Čak mi je i davao savete za Rešićku, jer sam se ja tada ložila na Rešićku - podivljala je Matora.
To što kaže: "Jala, jala", svi znaju kako se izlazi kada neko izlazi sa mnom - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Za razliku od tebe ja sam bila i sa prostitutkama, ali sam ih volela kao Boga. Idemo Aki, para vrti gde burgija neće - rekla je Matora.
Ti praviš jadnicu od sebe, bolesnica. I kako da se ne kajem što sam bila sa ovakvom osobom - rekla je Anita.
Čime god da želi da uvredi Anitu, to samo govori koliko je jadno to sve. Ja sam je volela i prihvatila najluđu i kada je bila najgora, a nisam je vodila na povocu - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam komentarisala Anitin odnos isključivo prema Matoroj. Anita ovo mišljenje zna o meni, ja ne iznosim, jer se desi obično neka situacija. Ja sam započela neku temu - rekla je Milica.
Naravno da nije Matora, on zaslužuje poštovanje - rekla je Anita.
Zamisli bivša žena kaže: "Moja veza sada je super, ja sam na pravom putu", pa šta to znači?! Kada sam bila na Matorinoj pi**i, liz, liz, onda šta? - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam čemu potreba ovakva reakcija, time pokazuje samo sujetu i nezadovoljstvo. Pokazuje da joj je stalo do Anite. Kada je pričala za stolom da ih neće komentarisati, da će napraviti pogreb napolju zbog svega što se desilo. Znači, Anita, nikada u mom prisustvu i kada razgovaramo, ja nisam podržala postupak na početku i ono manipulisanje, podržavam vezu sa Anđelom - rekla je Miljana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.