AKTUELNO

Iskrena do koske!

Maja Marinković stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijevića, te je tom prilikom progovorila o dešavanjima u Beloj kući.

Je l' si čestitala Anđelu i Aniti - ptiao je Darko.
Čestitala sam za crnim stolom, nema šta ja da prilazim i to. Svako da svoj maksimum, svačiji uspeh poštujem...Vidi, to je nešto što me ne intresuje, ne intresuje me kakvo mišljenje o meni imaju Anđelo i Anita, vizuelno su lep par za slikanje, slični su po izlaganjima. Anđelo je fin, kulturan i dobar momak, ali mi deluje da je ove sezone baš onako zagrizao kada je rijaliti u pitanju. Nemam ništa protiv njihove veze, ne ugrožavaju me, ali sam baš dobila neko pitanje u sredu vezano za njih dvoje. Konkretno, kada sam dobila, rekla sam da me ne zanima i ne bavim se tim stvarima. Na svako pitanje, kao da žele da se raspravljaju sa ljudima. Kada su bile moje nominacije, ona me je vređala. Anita je loš čovek, spremna je na sve da bi se dokopala žiže javnosti - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se pobunila i rekla je: "kako tvoja stara dela ne možemo da gledamo, a moja možemo"
S obzirom na to da nisam majka sada, hvala Bogu biću jednog dana, i da se nisam udavala bez ljubavi, ali ako neko potencira na tome da se promenio, pa ne bih baš rekla. Ja nikada nisam ustala i rekla da sam moralna, ali da mi ona sada ustaje i priča da je bogougodna, da se lažno udala iz neke koristi, ali da se ne lažemo, ostaće upamćena kao Matorina bivša žena. Ne možemo da vidimo njenu forsiranu promenu u mesec ipo dana, a da zaboravimo to što je uradila Matoroj. Ona je za mene devojčica, ali ne možemo da zanemarimo da je majka, mora da vodi računa o svojim postupcima - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš u sredu imala is žestoke sukobe sa Janjušem i Aneli, kako je došlo do toga - pitao je Darko.
Ne treba meni pojjačanje da bih ja ušla u duel. Bio je klip kako oni mene ogovaraju, ja sam ustala najnormalnije da pričam, Janjuš se umešao, Aneli se umešala. Naravno, dođe do sukoba, ja krenem da pominjem neke stvari, smatram da su jako loš primer roditelja. Kao muškarac je labilan, njemu se desila situacija koja ne daj Bože nikome, ali je jednostavno ku**ar i slab na žene, pogotovo ove što su mečki kroz du*e prošle. To što sam ja ušla sa Janjušem, ja sam bila slobodna, to nije moralno, on je imao odgovornost. Tako da, vežite kerove za drvo! O njoj (Aneli) mislim da je prevarantkinja, voli pare, ona je klasična sponzoruša. On se zaljubio, sve to stoji, ona je devojka koja voli lovu i imućne muškarce, a Janjuš to ne može da isprati jer je poročan, kockar je - rekla je Maja.
Kako komentarišeš situacoju kroz koju prolazi Anđela - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

To je jako škakljiva tema. Ja Bojanu jako gotivim, mnogo je dobar čovek, neko je ko ima taj gard prema drugim ljudima i to je njena zaštita, gde se sve svalilo na nju i ide preko njenih leđa. Mogu da razumem roditelje, nije lako da gledaš svoje dete. Ne krivim ja tu roditelje, ali mislim da Anđela ima emociju prema Bojani. Ja njih ne osuđujem, nisam protiv njihove veze, drage su mi i jedna i druga, ali mislim da Anđela mora da ima malo više razumevanja prema roditeljima - rekla je Marinkovićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.