AKTUELNO

Iskrena do koske!

U narednom prilogu prikazan je odnos Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, a nakon što je prikazan, voditelj Darko Tanasijević u Šiša baru porazgovarao je sa Ahmićevom.

Šta se zbiva sa tobom i sa Janjušem - pitao je Darko.
Pa ništa, pomirili smo se, odmorio je jedan dan, prespavao. Sutradan je došao kod mene, doneo mi je taj parfem. Nisam očekivala, niti sam videla da drži u ruci taj parfem. Ćutali smo svi, slušali smo šta on govori. Počeo je da plače. Ja kada vidim da on počne da plače, isto kao kada je ono bilo, ja njega pustim par minuta da on ode, ne trčim za njim, onda nakon pet minuta odem. tako da, prišla sam da mu dam maramice, počeo je da me ljubi, mazi, da se kaje i da me voli. On u svakoj svađi spomene Maju, zna gde da udari - rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Milena ti je sugerisala koje bi trebalo stvari da promeniš kod sebe, šta ti je rekla - pitao je Darko.
Naravno da imam razumevanja, ali je on taj koji nekada nema. Čovek je mene napao iz čista mira, on meni često kaže: "Letećeš brzo ti odavde", pa nisam ja glavica kupusa...Mislim da ćemo napolju funkcionisati jako dobro, imam osećaj, a retko kada me vara osećaj. Znam sebe kako funkcionišem napolju, maksimalno se dam, pogotovo kada živim taj zajednički život - rekla je Aneli.
Je l' stvarno ljubomoran na Stanislava - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da je u afektu ono rekao, ljubomoran je, on je gori od mene, samo ne pokazuje to. Zamisli to?! Ja trčim, bojala sam se da ne propustim nijednu čestitku. Maja i Slađa tu sede, nisam ih ni videla, mogla je Maja da kaže: "Nemoj preko mene". Slušam ono što čita, tu sam čestitala rođendan, što je red. Uzela sam mango i otišla kod Mione i Ša direktno - rekla je Ahmićeva.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.