AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije, takmičari večeras biraju između Uroša Rajačića i Jovane Cvijanović.

Naradni koji je nominovao bio je Marko Đedović:

Što se mene lično tiče i Siki i Ku*e su mi veoma zanimljivi, brže mi prođe vreme kada ih gledam i slušam. Ja sam super sa njima i oni su mi interesantni. Mislim da bi oni uspeli da se Maja nije ubrcala u taj odnos, ona mu se smeškala, kezila, a on se pogubio. Jovana takođe misli da se Maja umešala u taj odnos, i ona se razočarala u Maju. Uroš je krenuo u odnos sa Jovanom, sve lagano i spontano, ali Majini osmesi su presudili tome. Uroš nije toliko zamerao Jovani neke stvari, dok se Maja nije poigrala. - govorio je Marko.
Maja ne sme više ni da se smeje u kući. - dobacila je Maja.
Urošu se svidela Jovana, ali kada se Maja umešala, on je krenuo da joj zamera na sve. Uroš i Gačić pričaju o nečijem vaspitanju i kako oni želi da menjaju ljude. Jovana je takva kakva jeste, ona živi kako želi i gura svoju priču. Ja verujem da će meni Joka poslati prepiske sa tim ljuidima čim izađemo. Šaljem Uroša - dodao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga je nominovao Uroš Stanić.

Uroš jeste inteligentan, a u nekim stvarima je sličan kao i ja - krenuo je Uroš.
Pa gej - dobacila je Milena.
On je pri ulasku pikirao Maju, a onda pravi kokošnjac da bi se Maji dopao. On je video da Maja koketira, on je digao ruke od Jovane. On mnogo vremena provodi sa Darjanom, tako da. sve je moguće. Sa druge streani Jovanine neke stvari ne podržavam, ona i ja da budemo priajtelji, ne možemo. Skrenuo sam joj pažnju da neke ljude ne radi, ali ona ima to neko dete u sebi i fali joj ljubav, ostavljam Jovanu, a Uroša monstrima šaljem u izolaciju. - rekao je Stanić

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.