AKTUELNO

Razvalila je!

U toku su još jedne ''Nominacije''. Voditeljka Ivana Šopić upravo je ušetala u Belu kuću, zbog dobro znanog razloga. Učesnici Elite večeras će birati izmađu Ivana Marinkovića i Žane Omnie

Sledeći na redu da nominuju su Slađa, Pablo, Šan i Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Radmile, ona se mnogo iskompleksirala na mene zato što je njen bivši mene pozdravio u čestitici, ona je rekla da neće dozvoliti da bude sa mnom i da je banka kod nje. Ona stalno juri kadar, Marko joj je bio vozač i seks kombinacija, nosač kesa. Ona je Matorina fejk drugarica, tukle ste se napolju, pretila si joj napolju, znači da si mafijašica. Videlo se u amig show da je glupa i da misli da je glavni grad Španije Barselona. Pohvalno samo sa stilom oblačenja, itekako je materijalista. Bobanac i ja ćemo joj slati selfije sa letovanja u najnovijoj porše panameri. Ona se prešalta zbog pitanja gledalaca na nove ljude, kako vetar dune. Glupa je kao noć. Ivan je neiskren kada komentariše neke teme. Sviđa mi se kako se ponaša prema svojoj ženi i prema Beki. Prošle sezone je bio poltron donjeg doma. Jako je iskompleksiran, ljubomoran je na nove nade rijalitija, samo je u dobrim odnosima sa ljudima koji mu govore dobre stvari. Oće da bude bitan u rijalitiju i da ima temu a nebitan je. Nominujem Radmilu, ostavljam Ivana -rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Žana kad je ušla imali smo lepu komunikaciju, pronašli smo se u pusšioni, to je naprasno prestalo, u početku smo pričali na razne teme izlazila mi je u susret više puta, Priča nešto što ja ne razumem, vređa često ljude i naziva ih raznim epitetima. Što se tiče Marinkovića imamo dobar odnos, uvek si mi izašao u susret, pričali smo na razne teme, zanimljiv si mi, do sad me nisi ni jednom uvredio. Poslaću Žanu, ostaviću Ivana -rekao je Šan.
O Ivanu neću ništa da govorim ni da ga hvalim, o Žani kršteno Radmila imam svašta da kažem, od prvog dana je stalno nabacivala ona tvoja i tako dan za danom me je uvukla u njihov sukob. Čak je Radmila udarala i na to što neko ne može da se ostvari kao majka. Večeras je više puta pomenula uvrede na račun fizičkog izgleda, ja da sam htela nešto da menjam izoperisala bih se cela. Ona ima neke uličarske žargone, njen fond reči je istrošila davno, neobrazovana je žena, duboko je nezadovoljna sobom, samo šeta na platformama, nikad ne skida šminku, ima neke duboke frustracije u sebi. Dolazi ovde mrtva pijana iz amidžija, svašta je radila po vikendicama, sa Markom je bila u kres kombinaciji, ona se toliko blamira da je to neviđeno. Šaljem Radmilu, ostavljam Ivana -rekla je Jelena.
Dobro jutro gledaocima, poznajem Ivana od kako je bio mrtav pijan, nosio dve trenerke u krug i jedne kroksice. Ja sam njega vodila na večeru za 100 evra, pokupila sam ga mrtvog pijana kod konja, dala sam mu 100 evra i nisam htela to nikada da spominjem. On je mene uhvatio za vrat i maltretirao, on ne brine ni o svojoj deci, odbacio je deo sebe, on je odron ljudski, dno od čoveka. Žana je divna žena, dobra majka tako da šaljem ovog klošara u izolaciju -rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.