AKTUELNO

Haos!

U toku su 'Nominacije' u odabranim. Sledeća je dobila reč Milena Kačavenda:

Koliko god da sam blisla sa Tamarom, razočarala me je i ako smo mi dobre. Smatram da sve što je rekla laže. Nominujem Ivana Marinkovića jer sa njim imam lični sukob. Prvi put sam nekog prva uvredila. Što se tiče Ivana, mislim da nisi smela da mu dozvoliš da vređa žene, ti si neko ko se bori za potomstvo. Najviše ste me iznervirali kada ste napali Janjuša nakon smrti brata. Imaš ped*rske fore kao tvoj muž - rekla je Kaćavenda

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi upravu, niko ovde ne zna koliko ja sa svojim suprugom pričam i da li mu zameram nešto i da li ga kritikujem. Što se tiče Aneli nikad nisam imala ništ loše dok nije krenula da me dira. Ti Milena ovde imaš veliku mržnju. Mića i ti morate da se šliktate non stop. Miću nije napala jer se šliktaju, nas ne posnosi, a Tamara tik tok joj je najbolja drugarica - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Tamara nije moja najbolja drugarica - rekla je Milena.
Ja nisam perfidna kao ti. Milena loše ti prolaze tvoje fore. Tebi ne bi bilo dobro kada bi znala koliko te pljuju napolju i kako te zovu. Tamara je rekla da ima konflit sa nama Ivan kaže šta priča ovo dete, neko je navlači. Milena stvarno si smešna ispala danas, ne smeš da kažeš ljudima šta misliš - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti si mu*o labudovo, navodiš da ja podvodim devojke - kaže Milena.
Imaš jadne fore, na nivou rasprava si mi kao Marija Malivuk. Milena je najiskreni osoba ovde. Izgubila se u šlihtanju, rekla si mi da sam seljanka. Nemoj da komentarišeš šta moj muž i ja pričamo, jer ne znaš da li ja njega kritikujem za nešto. Ti ne da nisi objektivna, ti si presmešna - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: A.V.