AKTUELNO

Direktno!

Matora otkrila da joj je prečudno što su je Anita i Anđelo tešili nakon smrti njenog ujaka, smatra da je Anita pogazila saučešće rečima koje joj je uputila nakon toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si, jel si dobro? Komentariše se saučešće koje ti je izjavila Anita, kako ti to komentarišeš? -pitao je Darko.
Osećam se kao moja frizura. Izjavila mi je ali sve što je rekla posle toga mi je to pobilo. Više mi je nebitna sva ta situacija, sve sam ovih dana komentarisala kako mislim, sve što bih ti rekla ponavljala bih se. Ništa mi ne znači to saučešće iskreno da ti kažem. Ja ti kažem da je sve što je kasnije rekla u emisijama meni pobilo to saučešće. Ja moram malo da budem ovde bezobraznija kada je ta tema u pitanju. Meni tu pomažu razni ukućani da budem bolje i to mi je najbitnije -rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla si u jednom trenutku da ti prilaze tvoja zakonita žena i njen dečko da te teše? -pitao je Darko.
Meni makar jeste malo morbidno, i ako nije iz loše namere, za mene je to čudna situacija. Sama sebi sam ja najveći neprijatelj ovde, kad sam gledala juče klip sama sebi ne mogu da objasnim šta sam pričala. Znači totalno sam pogubljena. Sebe šaljem sama u kanalizaciju. Ona uvek sve svoje bivše kudi osim jednog dečka koji je prošao kao ja, ne mislim da kuju neku zaveru protiv mene. Anđelo je mnogo elokventniji i mnogo bolje upakuje od mene, tako da ispadne da sam ja loš prijatelj i da sam sve redom izdala. Neke stavri koje izgovori su pola istina, naravno da neće imati reči hvale o meni i još je sa mojom bivšom tako da ga razumem. Prosto im ide, našli su se tu što da ne, isti interes imaju, isto sve -odbrusila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.