AKTUELNO

Hit!

U toku je emisija koju vodi Darko Tanasijević. Danas će staviti učesnike na zanimljiv izazov. Šta bi učesnici poručili svojim porodicama, saznaćemo tako što će otići kod Džastina Bibera i poručiti jednoj bitnoj osobi ono što žele da čuju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobio sam sjajnu priliku da se obratim, juče sam bio na suđenju, Ana video sam po tvom pogledu da sam ozbiljno zabrljao i pokušaću sve da popravim, koliko mogu da se predstavim u što boljem svetlu, vidimo se 22 februara za dnk analizu, pozdravljam ljubim i biće sve okej -rekao je Darijan.
Porodico volim vas, obratiću se Sirijcu, svašta nagađaju, mom mentoru želim da mu prosledi sve i da ga pitam da li će se naša saradnja nastaviti ili ću se sam finansirati jer mislim da ćemo izgrmeti sa saradnjom, ne znam zašto si se ugasio kad je sve okej -rekao je Boža.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni dragi ljudi znaju da ih volim i ljubim, obratću se mojoj baki koju najviše volim, nisam te zaboravila, ja ovde nemam poziv, ne krivim te ni za šta, sigurna sam da si dobro i da se ne sekiraš, ljubim te -rekla je Sneža

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š.