AKTUELNO

Hit!

U toku je 'Igra istine' Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u hotelu. Miona Jovanović kipti od ljubomore zbog Stanislavovih povlastica u rijalitiju, on ne prestaje da je sprda.

Foto: TV Pink Printscreen

-Kakva je situacija u dvorani? -pitala je Miona.

-Drži Daja treninge, nema više ovo. I onda kad smo išli na more, iznajmio sam momcima boks i bata se borio ima dve pobede zaredom. Ja se nisam borio jer sam imao povrede, sad mi je lakše pa ću se pripremati -rekao je Stanislav.

-Ja se nadam da sutra popodne idemo napolje, jer ne mogu -rekla je Miona.

-Jer biće karambol kad se vratiš unutra -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja ne znam što je tebi toliko smešno to sve -rekla je Miona.

-Pa šta treba da plačem, ti si sebi sama kriva što dozvoljavaš da ti neko ljubomoriše tako. Meni je smešno, jer ste smejurija -rekao je Stanislav.

-Meni kad je neko u bezveze situaciji to mi nije smešno -rekla je Miona.

-Mi smo ustanovili da ti ne možeš da odbiješ neke stvari i da se izvučeš, ja ne znam kako tebi mogu pomoći -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

-Ja dok sama ne uvidim neke stvari džabem ja sam uvidela stvari ali

-Ma to je slabo sve -rekla je Stanislav.

-Ma ti izađi ako hoćeš napolje, i onako se ponašaš kao da si na Maldivima. Ti i onako izlaziš iz emisije i spavaš kad hoćeš -rekla je Miona.

-Ja sam sve svoje završio jedva čekam kraj. Ja sam rekao da minimalno moram spavati 6 sati dnevno i da moram imati minimalno dva obroka i proteine i nemam živaca da slušam ljude sa istim pitanjima i odgovorima -rekao je Stanislav.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja