AKTUELNO

Nena Petrović i Miljan Vračević izglasani su od strane svojih cimera za ovu ne tako laskavu titulu.

U Beloj kući od samog početka rijlatija "Zadruga" vlada netrpeljivost između mnogih učesnika. Kako je malo onih koji su spremni da u lice kažu svoje mišljenje, pa Veliki šef s vremena na vreme podseti zadrugare da moraju biti iskreni i reći to svakome ko ih nervira iz nekog razloga.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je bilo i danas, kada su ukućani morali da izglasaju dve najomraženije osobe u "Zadruzi". Ovu, nimalo laskavu titulu, poneli su Nena Petrović i Miljan Vračević. U pismu koje je stiglo nakon sastanka stajalo je da zadrugari moraju da gađaju Nenu i Miljana sunđerima natopljenim slatkim sirupom sa razdaljine od tri metra.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, kako ću prati veš, majko moja mila. Pakao - rekla je Nena.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon što su se svi zadrugari naređali, Miljan je uskočio u bazen da spere sirup sa sebe. Kako je to izgledalo i ko je jedva dočekao da "kazni" Nenu i Miljana, a kome nije bilo drago zbog ovog zadatka, pogledajte u nastavku.

Nakon ove igre, stiglo je novo pismo u kom pisalo da su neki ukućani posebno uživali u tome da gađaju Nenu i Miljana. Prema mišljenju Velikog šefa, Teodora Džehverović, Zorana Stefanov i Bora Santana su sa radošću odradili ovaj zadatak.

Autor: J. V.

#Miljan Vračević

#Nena Petrović

#Rijaliti Zadruga

'