AKTUELNO

Evo kako je nominovala!

Nominacije se polako privode kraju, a naredna takmičarka koja je dala svoj glas bila je Sofija Una Manić.

Divna i Marko su mi skromni ljudi, mnogi ne umeju ovde da kažu ni izvini, za razliku od vas. Zamerila sam Marku te neke stvari koje je ispričao u pušionici, to izbacivanje žene. Maju gotivim od prvog dana, još pre "Zadruge", pozdrav za Tijanu i Takija. Znaš kakav odnos imam sa Takijem, one budalaštine nisu tačne. Žao mi je, mislila sam da ćemo biti bliže, ali si ti izabrala drugo društvo. Taki se nervira, to ti ne treba. Poštujem te kao komentatora. Jedna je Maja Marinković. Ostaviću Maju - rekla je Sofija Una.

Foto: TV Pink Printscreen

Maju sam ovde upoznao, ali jednom prilikom smo se sreli, bila je u baš pijanom stanju, upala u salu, ali neću da je blamiram. Luda, otkačena, ljubomorna, brža od kamera. Očekivao sam da ćeš od početka biti takva, pa sam se začudio. Prema meni si otpočetka dobra. Dobar si čovek. I da si najgora, to transparentno radiš. Ako voliš momka, voliš ga, tebe svi vole, ti sve voliš. Nemam ništa da ti zamerim. Što se Marka tiče, bilo mi je zanimljivo kad ste Divna i ti došli. Mislim da si pametan, malo drugačiji od ljudi koje poznajem, Sviđa mi se što Maji nisi prećutao, nisi dao na sebe. Ne podržavam da dovodiš žene u kuću. Mislim da si dobar čovek. Iskreno, ovde smo imali par situacija gde si imao priče koje mi se dopadaju. Nadams e da ćemo doći u Dubnicu. Sačuvaću tebe - rekao je Rodni.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću početi od Marka. Korektan od samog početka. Poradi na odnosu i poštovanju prema Divni. Majo, mislila sam da ćemo imati konflikte. Ništa od toga, hvala Bogu. Korektan nam je odnos. Ne znam šta bih ti drugo rekla. Neki misle da sam ljubomorna na tebe, od toga apsolutno ništa. Poslaću Marka - poručila je Šarmen Soraja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.