AKTUELNO

Evo kako se sve odigralo i završilo!

Kako Pink.rs saznaje, poznatu pevačicu i bivšu učesnicu rijalitija Zadruga, Sandru Rešić pokušao je da napastvuje fan na njenom nastupu. Naime, kako je otkrio naš izvor koji se zatekao na licu mesta, fan je Sandru zamolio za zajedničku fotografiju, na šta je ona ljubazno pristala, a onda je pokušao da je dodiruje po zadnjici i da je vuče ka sebi.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Sandra je profesionalno odradila nastup, a na kraju je dobila brojne poklone i poruke od svojih fanova, čemu se baš obradovala. Sandra je na kraju i pozirala sa fanovima, ali došlo je do pokušaja napastvovanja u jednom momentu. Nju je bukvalno muškarac spopao nakon što je ispoštovala slikanje. Počeo je da je dodiruje po zadnjici i privlači ka sebi, da joj izjavljuje ljubav, što je Sandru potpuno šokiralo, ali i razbesnelo. Ona je u jednom momentu počela da ga odguruje od sebe, pa je reagovalo i obezbeđenje kluba. Nastao je opšti haos u tom momentu, ali je Sandra ipak rešila da slučaj ne prijavi policiji - otkrio je naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Foto: Ustupljene fotografije/ FOTO: Dejan Milićević

Ekipa našeg portala pokušava da stupi u kontakt s pevačicom kako bismo saznali sve detalje nemilog događaja iz prve ruke.

Autor: M. K.