AKTUELNO

Evo šta su izjavile o njoj!

Ivona Šarenac, drugarica Dijane Durlević, i pevačica Vesna Vukelić Vendi, podrška Ivana Marinkovića, osvrnule su se u studiju voditeljke Dušice Jakovljević na ponašanje Maje Marinković.

Meni je žao Maje. Čovek ne može da se uhvati ni za jedan princip kod nje. Ne može do 6 sati da glumi šefa, da mafija, a onda od 6 da plače. Moraš da imaš princip. Ako nemaš princip, niko neće da te shvati ozbiljno, uvek će imati takve odnose i muškarce i uvek će izazivati takve muškarce. Žao mi je, ona je ortak, a sve radi pogrešno - rekla je Ivona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ima istine. Ona je osoba koja voli haos i nju haos čini srećnom. Ona je radilica u rijalitiju, to je dobro za rijaliti, ali ako se prenese na drugi format. Tu imamo one koji donose plodove i komentatore, koji su kao nakupci na kvantašu. Miki može da komentariše, ima težinu. Maja spada u proizvođače i jako je dobro imati proizvođače, haos je nešto što je ispunjava. Ali sad posle Janjuša, Cara... Nije više greška do nje, nego do tih "žrtava". Sada je greška u Bilalu, pa nadalje. Nema šta da se iščuđava. Nameće se pitanje, kako je moguće da je uvek ista. Čorba je rekao: "Do ovde možeš". Nije joj dozvolio da ide do haosa. Mislim da ona ne kreće prva, ako joj neko ne proizvede gnev. Ona nije zavidni, bavi se svojim životom i tom imaginarnom ljubomorom - nadovezala se Vendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.