AKTUELNO

Evo šta misli o svemu!

Voditelj Ognjen Amidžić je nastavio da razgovora sa Kristijanom Golubovićem u emisiji "Amidži šou". Ponovo su se osvrnuli na Kristijanov budući projekat "Bajke iz podzemlja", koji startuje sutra uveče na RED televiziji.

Kristijane, da li imaš frku da budeš voditelj? - pitao je Ognjen.
Ja sam oduvek bio to, samo nisam radio zo za platu, nego ovako iz hobija. Stendap, komičar, na svakom mestu, u svakom trenutku, na "Farmi", u "Zadruzi" - istakao je Krisitjan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji neka tema o kojoj ništa ne znaš? - pitao je Amidžić.
U "Zadruzi" sam pao na ono pitanje o Suncu i kiseoniku. Darko mi je postavio pitanje o nekom vojskovođi sa Peleponeza, toliko daleko, davno, toliko komplikovano pitanje. Perikle. Nisam mogao da se odlučim. Onda sam iz malog mozga izvukao pitanje tako. Kviz je načitanost i pamet, a IQ je ona moja vrlina. Kuriozan sam kao mačka, čim padam znam šta će se desiti. A ovo bubanje... Dosta sam nabubao, čitao sam po pet knjiga za nedelju dana. Trudio sam se da čitam enciklopedije, da pratim najbolje programe što se tiče istorije, geografije... Smatram da sam dobar u tome - odgovorio je Kristijan.
Hoćeš li otvarati teme u emisiji? Da li si za ozakonjenje gej brakova? - pitao je Ognjen.
Iskreno, ne. Preko bake sam spoznao Boga. Idem u crkvu, zapalim sveće, pomolim se svako veče i ništa dalje od toga, ali sam vaspitan u tom duhu. Volim p*čku više od leba, nikako ne mogu da akceptiram da tamo gde vršimo nuždu neko nešto radi. Ali nemam ništa protiv njih. Frizer me pipa za ramena, napravimo sprdnju, može sprdnja. Gledam ih sasvim normalno - odgovorio je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li muškarac i žena treba da budu ravnopravni? - pitao je Ognjen.
Da. Ne u smislu gde fizikom ja doprinosim za porodicu. Ja znam da postoje žene koje mogu da seku drva, ali nikad ne bih dozvolio da žena seče drva. Da mi pomogne, peva, priča, donese vodu s vrela, da, ali da testera ne - odgovorio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš o ovima što tvrde da je Zemlja ravna ploča? - pitao je Amidžić.
Cela generacija moja je diskutovala na temu. A ja napravim šalu, a šta ako je kockasta? Činjenice su dokazale da se Zemlja vrti oko svoje ose - poručio je Golubović.

Podsetimo, pevačica Andreana Čekić i pobednik "Zadruge 5" su ranije u Amidžiju izneli tvrdnje da je Zemlja ravna ploča.

Foto: PIXABAY.COM, TV PINK PRINTSCREEN

Šta je recept za uspešan brak? - pitao je Ognjen.
Morate biti tolerantni, žena kad se razmazi... Meni se dešavalo da me ponižava, verbalno sam bio spušten na najniže grane, zadržao sam ruku i reč da se ne usprotivim. Kad to prezupčite i nađete način za dalje, to je recept - istakao je Golubović.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.