AKTUELNO

Haos na sve strane!

Tokom emisije ''Pitanja gledalaca'' ušli su u sukob Ivan Marinković i Miki Đuričić i to sve zbog pitanja koje je postaljeno Mariji Kulić, na koje je ona naknadno odgovorila.

Opiši Mariju u tri reči, najbolje i najgore osobine? Isto pitanje i za Mariju - rekao je voditelj.
Dobre osobine kvalitetan, odličan otac, divan čovek, sažaljiv, pristupačan, nije zao, vredan... - rekla je Marija, pa ju je Ivan prekinuo.
Svako će da mi objasni zašto se smeju. Zasto je tebi ovo smešno? - pitao je Ivan Mikija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da ti nisi dobar čovek, evo obojica smo go*na. Retko ko zna o mom privatnom životu, o tvom se raspravlja i o tvom detetu. Idi ubi se, ja sam svestan gde sam grešio. Koja je bila tvoja potreba da kažeš da ti dete nije razvijeno za njegove godine. Znam šta ovde radiš, želiš da kažeš da su Kulići monstrumi, da bi opravdao sebe i što nisi otac kakav treba da budeš. Razumem i tebe, ali si bezobrazan. Ovo će vam dete gledati, odvratni ste - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Došli smo do pomaka. Da li sam nešto loše rekao za njih, mogao sam da igram rijaliti sa njima. Ne mogu da me prave budalom - govorio je Ivan.
Njegova Jelena je rekla da hoće da uzme dete i čujem da ga podržava u tome, ko je ona u mom životu, tada sam ga napala - kazala je Marija.

Nastavila je sa pitanjem koje joj je postavljeno.

Foto: TV Pink Printscreen

Bio je fin prema meni, zahvalan je. Loše nisam videla ovde, nijednu nema do sada, kada bi primetila ustala bih i rekla bih i vidim da će pobediti - rekla je Marija.
Prvo loše su nekulturna, nevaspitana, prostodušna. Za dobre ne mogu da kažem sve tri, ne poznajem je privatno, ali pokušaću. Odana je, posvećena, treće ću se setiti. Stoji nepoverenje između nas, Jelena nikada ništa loše nije rekla. Uvek je bila za to da steknem kontakt sa Željkom. Roditeljstvo se dobija instiktom, oni su tamo ja sam ovde, nismo u vezi, ništa tu nije strašno - rekao je Ivan.
Moram da se uključim, dete se trese to je rekao, da se ona drogira u porodilištu da prima trodone. Doktori su joj to dali protiv bolova. To je provokacija od prvog dana rođenja - dodala je Marija.
Nemoj da igraš rijaliti, ja ne jurim novinare. Koje ja šaljem slike za manastire i molitve, đubretari - rekao je Ivan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: D.D