AKTUELNO

Haos!

Nominacije Ivana Marinkovića napravila je opšti haos, pa je posle žestoke svađe sa Marijom Kulić nastavio da se svađa sa zadrugarima.

Trebao si da kažeš da je baba Marina rekla za Miljanu da je luda, da, da, a sad se šlihta Mariji Kulić - govorio je Ivan.
Izmišlja. Zola, on nema šta da kaže, pa se šlihta - pravdala se Marina.
Bebice, je l' rekla to? - pitao je Marinković.
Jeste, ja sam to rekao - potvrdio je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Teško mi je da odlučim koga da pošaljem, Miljana je to tražila, a znam da je to zabranjeno. Ako budem odlučio da je pošaljem, to nije jer je tražila nego zbog onoga što mislim o njenom ponašanju. Nikako ne mogu da izuzmem momenat kad je Miljana vređala moje žive i pokojne članove porodice, bez obzira što imamo dete. Ona je znala da su moji geni savršeni i da pravim lepu decu. Marija je odlučila, pošto upravlja Miljanom, bilo je hoće li ili neće Miljana da ide na abortus, ali je videla genetiku - pričao je Ivan.
Ja sam čitala ti si imao cirozu jetre - dodala je Marija.
Glup nisam da Kulićima dozvolim da grehe iz prošlosti leče na meni. Odlučio sam da Miljanu nikad ne uvredim prvi, pošto je Marija došla na uvredu odgovaram uvredom, na pljuvanje pljuvanjem. Ne mogu da zaboravim šta je Miljana uradila, mislila sam da sa njom može normalno - pričao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti zadnjih pet godina nisi provoeo ni dan sa detetom, ni sa jednom. Je l' ćeš ga uzeti posle rijaltija? - rekla je Marija.
Da uzeću ga, kad ga uzmem daću mu novac - dodao je Ivan.
Gde ćeš da ga vodiš? Lud lude žene koja te bije? - pitala je Marija.
Bolje mi nego da ide sa Miljanom nego na poker aparate - poručio je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne želim nikakav kontakt sa Marijanom, Miljanom i Željkom. Kako se završava nedelja, meni bitna. Mislim da će Marija da uvek bude u priči, Zola nikad neće ovde da se dokazuje Mariji, što je jako pametno - govorio je Ivan.
Ona je trebala da ustane i da kaže da je Nenad čuvao dete - rekla je Marija.
Ja nju takvu neću - dodao je Zola.
Miljana, treba da kažeš šta je istina, a ne da ćutiš. Ja ću da kažem umesto nje, nije ga sramota da priča tako o čoveku. Dok je Miljana bila u bolnici da dete ne oseti nedostatak, igrao se sa njim. Željko je pored njega naočio da kamione, koji za šta služe, treba da zna šta je bager, a šta cisterna - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako Željko bude ostao u Nišu, voleo bih više da on bude pored tog deteta. Svi smo radili nešto i niko nije Sveti Petar. Meni je Zola jako simpatičan, ima sličan humor kao Miljan, ima i Ša. Ja volim takve ljude i sa njima volim da pričam. Ne volim da pričam sa ljudima sa kojima ne mogu da pričam osim da se svađam, nominujem Miljanu - rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.