AKTUELNO

Biće drame!

Naredna takmičarka koja je glasala na današnjem izboru za najzavidniju osobu bila je Slađana Lazić.

Ja se slažem sa Mićom, uzeo mi je sve reči iz usta. I Sauer, veruj mi, meni mali budžet ne znači ništa. Meni je jako krivo, izabran si kao kum, a čula sam bljuvotine od tebe, šta si sve izgovorio za Bilala. Bilale, Sauer ti nije prijatelj. Za moju najbolju drugaricu ovde (Maju) je rekao da bi bio sa njom kad bi to hteo. Sedeli su ljudi u pabu i čuli su. Sandra Rešić je lepo na svadbi rekla: "Ljudi, šta vam je". Sramota što ste samo jeli, kupili hranu. Znam da pola stola zavidi Maji. Jako mi je bilo krivo kad je Sauer izgovorio to što je izgovorio. Maja meni veruje, Bilal mi ne veruje. Bilale, većina muškaraca ti ovde zavidi, a najjače zavidi tvoj prijatelj, koji ovde menja boje za stolom. On je izgovorio jednu rečenicu da Maja nije njegov tip, laž! - krenula je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si moj tip - odbrusio se Sauer.
Kaže čovek da nijedna devojka nije njegov tip ovde, volela bih da vidim njegove devojke i standarde. Kad su Maja i Bilal bili u svađi, Maja je htela da promeni mladoženju, Sauer je jedva čekao. Slušajte scenu, kum na svadbi naručuje pesmu "Nije život jedna žena". Onda ćemo i mi da pevamo "Plan B" od Cece - pričala je Slađa.
Sam je naručio - pravdao se Aleksandar.
Rekao je za Bilala da je škrt. Krivo mi je što je rekao to za svog druga. Nadam se da će da otvori širom oči. Toliko od mene za sada - zaključila je Lazićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, tvoja najbolja drugarica me vređa, a ti ćutiš! - prebacio je Sauer Maji.
Smiri se, šta imam ja sa tim, reši sa njom - rekla je Maja.
Neću da se smirim, ja ću reći kad dođe vreme - dodao je Aleksandar.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.