AKTUELNO

Biće drame!

Jovana Tomić Matora je dobila reč od vođe Branislava Radonića Brendona, kako bi pričala o svojim problemima na porodičnom sastanku, a u međuvremenu se Radonić posvađao sa Super Cvetom, zbog toga što nju nije prozvao kad se javila da komentariše.

Ne možeš ti meni da zabraniš da pričam na sastanku zato što me ne gotiviš. Kažeš da nećeš da me prozoveš - rekla je Cveta.
Jedeš arapska g*vna za pare, debela nakazo. Debela, dobićeš reč. Jovana, imaš reči - odbrusio je Brendon i dao reč Matoroj.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da priznam, doživela sam emotivno ono juče. Probaću kratko da objasnim to. Jednostavno, pogodilo me je. Ja ne bih otišla do prodavnice, da ne pitam bliske ljude da lim im treba nešto. Mikica, Sanja... Prema Sanji se postavljam zaštitnički, u najmanju ruku očekujem da me pita. Možda su to nekome sitnice, možda to nekome nije krupna stvar, ali meni jeste. Jesam sitničar. Prosto, takva sam, emotivna sam. Ne mislim da je izdaja, teška je to reč, ali neka nemarnost. Miljan mi je rekao da je dao Mikica, Sanja je već prošla pored mene, smorila sam se i to je to - rekla je Matora.
Ne umanjujem, kriv sam, ali što mi nisi rekla? - pitao je Mikica.
Razumem, ali od nekih ljudi prosto očekujem. Pre očekujem od male Anastasije, nego od bliskih ljudi. Ali ne zato što to moraju, nego da li imaju to u sebi... I Sanja to što je lupala iznad glave, mene je to prošlo, ali me je zabolelo. Mikica mi se izvinio, prihvatila sam to - istakla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Zorica Marković, koja se prethodno iznervirala i napustila sastanak, vratila se i obratila zadrugarima.

Ja samo hoću da se izvinim, imajte samo jednu stvar u glavi. Šta god ko ima protiv mene... Svakog dana mi priča neko. Ja sam normalna žena. Priđite i pitate. Šta god sam, ako sam, verovatno jesam... Ja to ne smatram ogovaranjem, pričali smo o ljudima i događajima jutros. Komentarisali smo ponašanje. Dođite i pitajte. Isto ćete dobiti. Otvorena sam za svaki razgovor. Ja mogu da imam sukob sa svima vama, ali možemo se poštovati. Nisu tračevi to što sam aj rekla, nego vi sad vrtite u krug i mene tračarite - rekla je Zorica.
I ja svaki drugi dan saznam nešto. Ili se pravim lud kao da ništa ne znam ili uopšte nemamo taj kontakt očima. Ali sve znam - dodao je Uroš Ćertičć.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.