AKTUELNO

Drama!

Tokom emisije "Pitanja novinara" Darko Tanasijević pozvao je Nenada Macanovića Bebicu da progovori o raskidu sa Miljanom Kulić, kao i njenom priznanju da i dalje voli Lazara Čolića Zolu.

Ne znam, menjalo se iz sata u sat. Ovo sad što priča nema veze sa onim što je meni pričala. Marija je tu, može da potvrdi kako je bilo napolju. Ja ne znam šta bih rekao - govorio je Bebica.
Ako je srećna, neka je srećna. Neka čovek bude srećan - dodala je Marija.
Da li si pimetio da si joj mračan i dosadan? - pitao je Darko.
Ako je tako ne bi me zvala kad odem do prodavnice da vidi gde sam - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo izraz tvog lica kad je prikazan ljubavni snimak Miljane i Zole koje si napravili fanovi. Zar ti tad nije bilo jasno sve? - pitao je Darko Tanasijević.
Jeste, ali sam bio ubeđen da je drugačije jer sam znao kako je bilo napolju, pa sam potiskivao sve - pričao je Macanović.
Da li kriviš Miljanu ili samog sebe? Mnogi bi rekli da si sam kriv jer je 100 puta pokazala da voli Zolu - dodao je Darko.
Samog sebe, Darko, samog sebe. Miljana i ja smo se upoznali napolju, išlo je normlanim tokom, imali smo miran život - odgovorio je Nenad.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta misliš kakav život joj sleduje sa Zolom? - pitao je Darko.
Mislim da joj ne sleduje život sa Zolom. Sama bira svoj put. Juče su krenule priče od Ivana i Aleksandre - rekao je Nenad.
Mama, zar tata nije rekao da je on folirant? - pitala je Miljana.
Rekao je, kao ni ja, da nismo sreči čoveka da se ovako brine, ne samo za nju, nego sve koji su oko nje. Prema tome Siniša ima dozu sumnje u Nenada, a vidi šta je radila u prošloj sezoni na njegove oči, nemoguće mu je da za tako kratko vreme za voli toliko. Sve dok je ovakav i dok ne primetim nešto loše kod Nenada nemam pravo da sumnjam. Prvi put kod mene kad se pokaže, kako je i to je. Siniša je nepoverljiv, on je sušta suprotnost od Nenada. Ne bi prelazio preko prevara i ponižavanja, ne bi prešao preko stvari preko kojih prelazi Nenad. Siniša kao muškarac ne može da shvati šta Nenad radi - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivane, šta ti je rekao Siniša? - pitao je Darko Tanasijević.
Ja sam pitao: "Šta je ovo?", pošto su Miljana i Bebica tu sedili, on nije rekao da je džukela, nego džulov. To je deminutiv od džukela i da jedva čeka da ga se otarasi. Siniša je svestran čovek i nije smrad kao neki. Siniša nije glup i video je, a ovoj ženi je samo rijaliti u pitanju - pričao je Ivan.
Nenade, da li shvataš da su bili u pravu ljudi koji su te kritikovali da si zapostavio svoju porodicu? - pitao je Darko.
Nikog nisam zapostavio, to je mooja odluka da se preselim. Ovo što Ivan priča to je kad sam prvi dan došao u Niš. Ne smatram da sam napravio neku grešku - dodao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si osetio da te Siniša baš i ne voli? - upitao je Darko Tanasijević.
Ne, baš naprotiv - rekao je Bebica.
Da li si svestan dase ovim raskidom raskida i konekcija koju ste imali Željko i ti? - upitao je Darko.
Svi mogu da dođu, ti(Ivan) ne možeš. Biće sreće za njega, bankarska službenica je rekla: "Zašto Miljana radi to sa njim? Ako raskinu, molim te upoznajm me sa njim" i ja ću da ih upoznam. Ja sam se setila da ga je stvarno videla u banci - govorila je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.