AKTUELNO

Žestoka drama!

Nakon reklama, voditelj Milan Milošević je želeo da sazna od Kristine Ine Rajznger da li je zaljubljena u Lazara Čolića Zolu:

Jesi se ti zaljubila u Zolu? - upitao je Milan.
Ne - rekla je Ina.
Jeste, zaljubljena je, ali se plaši jer je Miljana ušla a njih dvoje su u izolaciji, a šta bi bilo da je stvarno trudna - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesi ti očekivala da ćete vi ući u vezu? - upitao je Milan.
Nju je Milane povredilo što nisu pričali i popili kafu zajedno - rekla je Sanja.
Ja nemam emociju prema njemu, ali povredilo me je sve. Zola je rekao da nije za vezu, a onda nisam ni ja. Ne mogu ja to da promenim - dodala je Ina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i ja smo celi dan tada proveli zajedno, a ja sam rekao da meni nije probelm da se to ponovi, ali nisam za vezu. Ona i ja smo se družili, ljubakali i to se desilo, nisam smeo to sebi da dozvolim. Sam sam se sebi us*rao jer sam to dozvolio. Ona i ja smo sutradan ceo dan proveli zajedno, ako je ona trudna, ja bih njenu sliku uramuo. Meni je bitno da saznam, ja sam uz nju sve vreme šta god da odluči. Njoj ništa ne bi falilo, ona će sve imati, ali ja bih voleo da se ovo ne desi, ali ako ona zadrži dete ja ću biti tu. Meni je prošlo kroz glavu da joj je bilo lepo te noći, ja njoj pre se*sa nisam mogao da kažem da neću ući u vezu sa njom, pa niko to ne bi rekao - pričao je Zola.
Videlo se da si joj se dopao - dodala je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene veza ne interseuje, ali ja ću biti tu za nju ako želi to. Pogubljen sam, ali ne mogu da verujem da sam toliki baksuz. Ima mnogo nelogičnosti, ali to nije poenta. Ja znam šta sam ja uradio - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.