AKTUELNO

Sve mu je zasmetalo!

U toku je emisija Izbor potrčka. Voditelja Milan Milošević je ušao u Belu kuću i okupio zadrugare za crnim stolom i pokrenuo temu o podeli budžeta Marka Janjuševića Janjuša:

Janjuš je danas išao linijom da se ne zamera nikome. Mi smo uvek došli do svađe jer su ljudi neiskreni - rekao je Mića.
Ja moram da pitam Miću. Da li postoji osoba ovde kojoj mislim sve najgore - upitao je Janjuš.,

Foto: TV Pink Printscreen

Nema toga. Ovde je suština da nije bilo komentara zadrugara koji su dobili male budžete. Danas je bilo vidljivo da je Janjuš danas davao savete ljudima jer je smatrao da to treba. Mislim da je njegova priča za Cara i Mensura da treba da spuste loptu, mišljenje svih. Ne možemo mi njima da želimo zlo ili dobro jedno drugom a i sebi, oni to sami rade sebi. Nama je da kažemo šta je najbolje za njih dvojicu. Odnosi pojedinih zadrugara i tebe nisu bili dobri, ali ti si ćutao -rekao je Mića pa ušao u sukob sa Dalilo.
Matora drtino jedna, ja ću te naučiti pameti, moliš da ti masiraju stopala, moram uzeti pinceticu od Mc Aleks koja ti masira stopala - rekla je Irma.
Vrati sve to što si kupila i uradila na sebi, baviš se drkanjem ku*čeva. To je tebi posao da ga drkaš, to i je posao - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Janjuš nije ništa rekao loše o Irmi, samo je trebao da komentarše ljude sa kojima je imao sukobe - rekao je Mića.
Zar ti nije logično da se spušta lopta - upitao je Miki.
On je rekao meni da se srede odnosi.
Ja ne znam šta kome da kažem, ja sam bio iskren, i svakome želim dobro. Nemam ja o svakom dobro mišljenje, a danas ono što sam rekao, ja to mislim -rekao je Janjuš.
Mene boli ku*ac za sve ove ljude ovde - vikao je Mića,.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l bolje da kažem nekom šta treba da promeni ili da joj dam 4000 i kažem da je ku*va - rekao je Janjuš i gledao u Dalilu.
I muž joj je rekao da je ku*va - dodao je Milan.
Janjuš je kao vođa imao pravo da uradi šta hoće i to je njegov dan - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra Rešić je sa Lepim Mićom komentarisala Janjuševu podelu i oni su ušli u sukob.

Janjuš je danas sve što je trebao da kaže, rekao lepo jeste bilo uvijenom, ali ko je hteo da sluša mogao je da čuje. Danas je meni Janjuš dao lep budžet i rekao mi je na lep način da sam čistačica i folirant ali ja znam da mene Janjuš ove godine voli, i šta god ja da uradim loše Janjuš traži način da me opravda - rekla je Sandra.
Janjuš i ja nismo prijatelji, mi smo se svađali, nisam ja budala on je kupova mir - vikao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.