AKTUELNO

Evo šta joj je zasmetalo!

Nakon što je Lepi Mića odabrao za potrčke Anđela Rankovića i Anđelu Đuričić, došlo je vreme da saopšti i ko je njegova omiljena osoba.

Foto: TV Pink Printscreen

Za hotel, razmišljao i doneo odluku da malo odmori i da se vrati sebi malo, MC Aleks je moja omiljena osoba - rekao je Lepi Mića.
Jao, loše joj je bilo, bila je baš na krivom putu, kao da sam ja ne znam šta. S*re mi se od uvertire, kao da je ona napaćena duša, pa da joj pomogne, da je vrati u kolosek, jer je ovo bolesna priča... - dobacila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije mi bilo loše, ali i te kako ja treba da... - uzvratila je MC Aleks.
Da sam posla Aleks i Mensura, bilo bi: "Eto, znam da je tako i tako". Ja je šaljem tamo da sredi svoje misli, da odmori, da malo sredi misli. Ona nije dobro, ja to vidim, a ne znam zbog čega. Ćuti, spava u pabu, evo, neka ode u hotel, da se vrati u normalu - rekao je Lepi Mića.
Hvala ti, nisam se nadala, mislila sam da ćeš Anđelu. Hvala ti, prvi put mi je u hotelu, da malo i ja osetim čari hotela. Od kad Jovana i ja ne pričamo ja sam često u pabu, izolovala sam se, tamo sam našla svoj mir. Tako da to je jedini razlog, Đole me oraspoloži. Zahvalna sam ti, družićemo se i tamo, nadam se da ćemo uživati - dodala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam ko je poverovao u ovu priču da ide u pab da odmori, vrlo dobro svi znamo da je krenula u pab zbog Mensura - ustao je Krle.
U pravu je Krle - dodala je Matora.
Matora je nije ni zanimala, htela je da iskoristi, kao što sad pokušava da iskoristi priču sa Mensurom - dodao je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ista priča kao i sa Čorbom. Krle nije jedini koji to misli. - rekla je Matora.
Da Mensur ne ide u pab, ne bi ni ona išla - dodao je Krle.
Bravo, logiko moja - dobacila je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije čudo što je optužuju da glumi moju bivšu devojku, kao tužna sova i to. Ne znam čemu sad to tužno. I da se ne pomisli da sam ljubomorna na Mensura... - rekla je Matora.
Ja imam pravo da radim šta hoću. Ja sam te poštovala, nisam se družila sa muškarcima, a znala sam da će da krenu napadi čim krenem - dodala je MC Aleks.
Pa ti si mi prva pričala za ovog čoveka da je ovakav, da je onakav - rekla je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.