AKTUELNO

Haos za crnim stolom se nastavlja!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditeljka Ivana Šopić je najavila zadrugarima naredni video klip u kom su imali priliku da vide svađu Mateje Matijevića i Anđele Đuričić u pabu "Prijatelji" i njen emotivni slom.

Mensur Ajdarpašić je dobio reč.

Mislim da je Anđela komentarisala naš odnos da je nejasan, a sada joj je ovaj jasan. Ne naslađujem se ovime. On se tako arogantno ponaša prema njoj, to je bolesno, deluje da leči komplekse na njoj - rekao je Mensur.
Da mi to neko drugi kaže, ali ti - dobacio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Cenim je i poštujem jer je stvarno devojka za primer. Znam mnogo momaka koji bi je cenili kao devojku - rekao je Mensur.
Što si onda pored mene? Tebi ne prija da provodiš vreme sa mnom, a ne sklanja se od mene sedam meseci - drala se Anđela.
Skloni se od mene - rekao je Mateja.
Ne, sad ja neću doći, jer si me toliko izponižavao, a plačem jer je Mensur u pravu, a to me boli sada. Mi ne bi došli do ovoga da si mi odgovorio na jedno glupo pitanje, ali ne, ti si hteo da ja trčim za tobom i da ti punim taj glupi ego. Seo si na krevet, pa si posmatrao. Za sve sam bila u pravu, pa ti je to udarilo na ego - drala se Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde budaletino, daj da neko nešto kaže - rekao je Mateja.
Gde je Osmakčić? U pravu si, ali ja nisam lagala - drala se Anđela.
Ja sam sto puta rekao da je Mateja najbolji momak i Anđela najbolja devojka. Princip je isti, ali poniženje može biti veće ili manje, ali je evidentno da je ona ponižena - rekao je Car.
Da li svi znate da ću ja njega smarati da razgovaraju? Svi to znaju. Nije mi odgovorio na jedno pitanje - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je danas rekla da je zaljubljena? Nisam ja lud, nek se kaže. Nisam znao šta da radim. U nekom delu glave mi je stajalo da je ona devojka za primer i da treba čuvati i imati pored sebe, ja sam njoj govorio da nisam zaljubljen - rekao je Mateja.
Sram te bilo lažove jedan - drala se Anđela.
Ma boli me ku**c. Pet sati za stolom ja ćutim, ona me provocira i kljuca mi. Iz dana u dan mi sve niže pada u očima...Evo, dva meseca sam je zavlačio, a takav sam od juče - rekao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora

Kad se meni dešavala ona situacija sa Aleks, ja sam pričala sa Matejom, a on sad radi gore od Aleks. Nisam navikla na Mateju ovakvog i da je vređa - rekla je Matora.
Pola ovoga što sam rekao ne mislim, ali sam besan i evo, boli me ku**c - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

nju sve ovo guši. Njoj nije bilo dobro. Ona i ja smo pričale, rekla mi je da umesto da se raduje, njoj se gadi. Svi vidimo da su kao creva u poslednje vreme - rekla je Matora.
Ja sam zavoleo da provodim vreme sa njom i imam najbolje moguće mišljenje o njoj. Nije zaslužila to, ali je počela toliko da me iritira, da je to to - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si njoj dao za pravo da tako razmišlja. Ti i Ana i tvoje provođenje vremena, dao si za pravo da ti radi stvari koje tebe iritiraju - rekao je Đedović.
Njeno ponašanje i njene reakcije, zategnuta je kao praćka - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Indirektno si joj zabranio kontakt sa Mensurom i sa mnom. Ti si njoj samim tim dao za pravo, brecanjem meni i njemu, da između vas može da bude nešto - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je dobila reč.

Ispada da je koristio Anđelu zarad priče, koristio je sve ovo vreme. Sada se on ponaša i tkao ophodi prema njoj kao da je ne zanima. Bez ikakvog razloga je takav prema njoj. Odvratno se ponaša prema njoj. Zarad Pačića, Mačića, koga god, je bio na silu sa Tarom. Samim tim, prekidanje komunikacije sa Mensruom, ne znam čemu takvo ponašanje. On se svađa sa njom kao da mu je ona najveći nepriajtelj - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić