AKTUELNO

Haos za crnim stolom!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević je najavio zadrugarima naredni klip u kojem su imali priliku da vide kako Jovana Tomić Matora prepričava neslanu šalu Dalili Dragojević koju joj je priredila Mc Aleks.

Mc Aleks je dobila reč.

Ja iskreno nisam skapirala da je njoj neprijatno. Ja jesam njoj povukla nogu, pa smo se počele Nevena i ja počele smejati. Skapirala sam da je ona ljuta tek kad je ona drugi put otišla - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Prišla sam da joj kažem šta mi smeta...Mene je sramota da pričam uopšte u ovome - ubacila se Matora.
Eto Milane, sad ispada da ja izmišljam situacije - prekinula je Mc Aleks.
Šta radim? Je**m se o tvoje noge? Šta - ponavljala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta, šta? Dosta mi je toga šta ja pravim od tebe...To kunem se je žargonski i mislim da se od ničega napravilo svašta - drala se Mc Aleks.
Prošle godine su napravili spr**u od toga da sam ja ljubomorna da se magarcu dig*o ku**c, ma ajde bre - rekla je Matora.
Mi imamo Milane te šale se**ualne konotacije...Smatrala sam da ne bi ni rekla, baš i tako što sam mislila da se šalila time što je komentarisala sa Stefanom. Ja sam se šalila - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da ti kažem da mi ta šala nije prijala. Sandra, stani, bilo mi je neprijatno i nije ti šala na mestu. To je mene asociralo na more i na sve od prošle godine. Glupo mi je da pričam o tome. Nije prvi put, mnogo puta me je podsetila na sve to. Kada ti se dešava puno stvari i kada idealizuješ osobu, desila mi se ta jedna stvar gde me je vratila gde ne želim da se vratim. Ne želim da se vraćam ovom odnosu - rekla je Matora.
Mislim da sam mnogo veće breme ponela nego Jovana ovde. Sve i jedan epitet koji sam dobila ovde za stolom me boli - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si svesno ušla u tako bliak odnos - pitao je Milan.
Ja sam rekla da sam nekako kliknula sa njom i da smo se kapirale u svakom momentu i mislila sam da mođe da bude to jedan dobar odnos - rekla je Mc Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Grešiš. Rekla je da ne zna šta će se desiti i da ako se nešto desi, desiće se. Nikada mi nisi rekla da nećeš...Ova devojka je meni rekla da je srećna zbog toga što joj se ja udvaram. Nisam srećna pored nje, boli me ku**c - rekla je Matora i sela.

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga