AKTUELNO

Zadrugari se slažu sa odlukom publike!

Nakon emisije "Izbor potrčka", počela je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Darko Tanasijević je pokrenuo prvu temu za večeras, današnju anketu. Zadrugari su birali takmičare koje u njima bude sigurnost i zaštitu, a glasala je i publika. Darko je otkrio da je treće mesto osvojio Lepi Mića, a reč je dao Aleksandri Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam mog Miću navela danas, on je tu za sve zadrugare. Tu je da odbrani, stane uz njega, zaštiti... Uvek je bio uz mene. Nije mi okrenuo leđa prošle godine, nego sam ja napravila grešku, pa sam mu se izvinila. To je jedini čovek koji je uvek stajao uz mene, čak i kad je bila cela kuća protiv mene. Nije tu samo za mene, nego za sve. Ja bih ga stavila na prvo mesto - istakla je Aleks.
Ja bih se složio, žao mi je što je na trećem mestu. Koliko se daje za sve ovde, više zna da odbrani nego da napada, ima svoju pravdu, viziju, u svakoj temi je, srčan je, komentariše na svoj način, to nekad ispadne grublje. Svi znaju koliko je Mića tu za sve njih - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja bih ga stavila na višu poziciju. On je tu da ispoštuje i kad se ne slaže sa stavovima zadrugara, kad imamo problem sasluša, posavetuje... Čak i kad smo imali situaciju sa Krletom. Pokazao je da je tu za svakog pojedinačno. Drago mi je što je na listi, zasluženo je, čestitam - istakla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam danas Miću navela među tim ljudima. Imala sam par situacija gde sam bila u razluđenom stanju, od toga da ga mrzim... Smatrala sam da u tim trenucima pokriva nešto što ja vidim, posle sam se pokajala. Mića je uvek tu za mene. Izdvajam ga kao čoveka koji me nije uvredio, sa njim se uvek čujem napolju, par puta je trebalo da se vidimo, nismo uspeli. Ni u trećoj sezoni mi nije ružnu reč rekao. Mogu da kažem da mi pogrdnu reč nije uputio, uvek je tu, znam da mogu da mu se obratim za bilo šta. Kao otac me smiri, priča mi da popustim, spustim loptu. Ja sam mu zahvalna na tome. Nikad, nikad mi nije rekao ružnu reč. Ja pratim njegove odnose, ne znam šta je to između nas. Za mene je predobar čovek. Bez njega ne bih mogla da zamislim "Zadrugu", on je ovde kao inventar - zakjučila je Dalila.
To je jedini čovek koji me uvek nazove posle rijalitija, pita kako sam, zahvalna sam na tome - dodala je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da čujemo i Anu Spasojević, jer joj Mića dolazi i u san - prokomentarisao je Darko.
Nije Mića jedini kog sam sanjala. Slažem se sa zadrugarima da je Mića jedan od ljudi koji uvek pomaže. Kad sam vidi da nisam dobro, sam priđe. Ja ga nisam navela jer su ga svi navodili, ali slažem se - istakla je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam da nisam miljenih naroda, ali mi je drago kad neka vredna kategorija karaktera se veže za mene. Ja se uvek svađam sa mojim bliskim ljudima kad ne daju nekome hranu ili nešto. Neke stvari moraš da daš. Ovde se svađamo zbog gluposti, peškira, ringle... Oprost i pomoć su dobra stvar. Ja pokušavam da od neprijatelja napravim prijatelje. Ja odlično znam odakle duva vetar - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.