AKTUELNO

Složili se svi sa odlukom naroda.

U toku je emisija "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem". Naredna tema koja je pokrenuta jeste glasanje za najvećeg motivatora u Zadruzi, koje je bilo danas, a priliku da da svoj sud imala je i publika. Visoko prvo mesto u ovoj anketi, zauzela je Anđela Đuričić.

Na prvom mestu se nalazi Anđela - rekao je Milan, što su zadrugari pozdravili aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad su komentarisali ovde da ću ja biti na prvom mestu. Ja sam i komentarisala kada je bilo i pitanje. Naveli su me Aleks, Matora i Sandra - rekla je Anđela.
TI motivišeš svojim ponašanjem i nas, ne direktno, ali i sve. Svojim primerom pokazuješ da možeš biti normalan u rijalitiju - rekao je Miki.
Pored svega i ono što je pričala o svom životu. Civilizovano se ponaša - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Mikiju i slažem se sa tim. Ja sam uvek tražila motivaciju i nešto pozitivno iz situacije. Ja kad god da sam nervozna, ustajem i sređujem se, čak i kad mi je najteže.

Mateja Matijević je dobio reč.

Hteo sam da kažem to što je Đedović rekao. Koliko je ona snažna osoba, ona nije dobila ijednu čestitku, sve što zna o spoljnom svetu je to što prepozna od stvari. Nije zahtevna, ne kuka. Osetio sam , ali je jako brzo prevazišla taj period kada joj je teško...Ja ne znam da je u pet sezona bile devojke poput nje. Po mom mišljenju, sama kao pojava je primer i motivacija kako treba da se ponašaju ljudi - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Od prvog dana mi je ona bila omiljena. Kulturna je, pametna. Znam da se menjate kao vreme i drago mi je da je uspela - rekao je Mića.

Anđelo Ranković je sledeći dobio reč.

Ona je normalna i jako fian devojka i to se viid po njenom iskrenom osmehu. Nije srećna što je pobedila u anketi, nego što je prepoznao narod. Mislim da bi svakom momku trebalo da bude čast što mu devojka dobija te epitete - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno mislim da je stvarno zasluženo. Kad god ja ustanem, ona se već našminkala. Baš je sve na mestu. Kad sam tek ušla, imala sam drugačije mišljenje o njoj, bila je namrštena i izgledala mi je drugačije. Top je, uvek je nasmejana - rekla je Ana.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić