AKTUELNO

Haos i na samom kraju!

Na samom kraju emisije Pitanja novinara, Darko Tanasijević je pozvao Jovanu Tomić Matoru kako bi prokomentarisala nedavni konflikt sa Mensurom Ajdarpašićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur je rekao da te je 'rešio' u trećoj sezoni, šta to znači? - pitao je Darko.
Neka me reši svako ko se hvali ovakvih stvari. Ja sam ponosna na sebe jer sam izašla kako treba, kupila stan, spavam mirno... Razumem njega, jer mora da radi onako kako ne želi i ide protiv sebe - odgovorila je Matora.
Sinoć mi je vređala brata i porodicu, svašta mi je rekla. Ali ja ću izaći odavde kao gospodin - dobacio je Mensur.
Vređao je on, pa i MC Aleks. Pazi kad o njoj misli najgore a sa Milicom je u vezi, da li je to normalno? Meni je Milica rekla da sam lezbejka, da me roditelji nisu vaspitali, da nisam normalna - viklala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo uzvratila, jer si ti prva pominjala naše porodice. Ne možeš meni da izvrđeš reči, no-no! - vikala je Milica.
Ja kada sam spomenula porodicu, ponovila sam ono što je on sam govorio o svojoj devojci... On se čovek nervira kada kažem da ima 'mali ku*ac' i da bi me ispalapucao - nastavila je Matora.
Ma ti mene ne zanimaš bre, pričaš ti o Milici - ustao je Ajdarpašić.
Ja sam neko ko je kupio svoj stan, neko ko nije uzimao pare od fanova. Da se plašim go*ava, nosila bih vodokotlić na leđima. Ako ste promašili svoje živote, promašite i moj - urlala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.