AKTUELNO

Nominacije pri samom kraju!

U toku su Nominacije u Beloj kući, a Milan Milošević dao je reč Neveni Savić.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću trošiti reči kada su njih dvoje u pitanju. Gledaću ih kao par, vide se jasno emocije između njih. Biću solidarna i na ženskoj strani, sačuvaću Irmu a poslaću Zolu u izolaciju - rekla je kratko Nevena.

Foto: TV Pink Printscreen

Na red je došla i Monika Jovanovska.

Sa Zolom sam u korektnim odnosima i sa mnom je stvarno okej od samog početka. Irma me često nervira ali je tu za mene. Ume da bude ponekada sebična i iritantna, ali je itekako pokazala da je korektna sa mnom. Nas dve kada smo same, drugačije razgovaramo. Iskreno, mislim da ima lepo mišljenje o meni... U mnogim situacijama mi daje, a ne samo uzima kako drugi pričaju. Čini mi se da njih dvoje imaju emocije jedno prema drugom, sačuvaću Irmu - govorila je Monika.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeća je nominovala Deniz Dejm pa nasmejala sve do suza.

Počeću od Ruže, upoznale smo se pre rijalitija. Delovala mi je smerno i normalno, pomogla mi je oko nekih stvari kada sam bila u Beogradu. Imamo okej odnos, imale smo par situacija ali smo spustile loptu. Lažov si, znaš da budeš iritantna, luda si pa si luda, ne mogu bolesnom čoveku da zamerim. Ja sam šifra, ali ti si još veća. Što se tiče Zole, hteli smo trojiku sa Miljanom. Od početka smo se zezali i sprdali... Kada je Miljana rekla da on ima 23 santimetara, bila sam zaintrigirala. Kasnije sam shvatila da te ona mnogo voli... - nasmejala je Deniz sve pa nastavila:
Kraljevi se ne ponašaju tako prema kraljicama, šaljem njega u izolaciju - dodala je Dejmova.

Foto: TV Pink Printscreen

Đole Kralj je nominovao sledeći.

Sačuvaću Irmu - kratko je rekao Đole Kralj.

Foto: TV Pink Printscreen

Milana Šarac je naredna zadrugarka koja je dobila reč.

Mislim da ona sve radi zbog rijalitija, izaziva reakcije ljudi, jer želi da bude bitna. Nekada mi bude žao nje kada je svi napadaju. Što se tiče Zole, u korektnim smo odnosima. Nisam čula da je pričap loše o meni, normalno komuniciramo. Sa Irmom sam ovde duže, tako da čuvam nju - izjavila je Mima.

Dino Dizdarević je sledeći nominovao.

Zola i ja imamo korektan odnos, imamo i zajedničke prijatelje. Mislim da mu je ovo najbolje učešće. Moju drugaricu znam nekih deset godina. Bio sam jednom u lokalu gde je pevala, stvarno je bila atraktivna, došli smo na nastup. Sutradan sam pitao gazdu kako je bilo i da li će doći ponovo, rekao je 'hoće, ali će ulaz biti džaba, ali izlaz 20eura'. Ja sam tako čuo... To što se svađamo, brzo zanemarim. Poslaću Irmu - rekao je Dino.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.