AKTUELNO

Ljubomora na vrhuncu!

U toku su pitanja Novinara, predstavnici sedme sile postavljaju pitanja ukućanima. Novinar Darko Tanasijević, postavio je pitanje Filipu Caru za njegov odnos sa Dalilom Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Care? - upitao je Darko.
Super sam! - rekao je Car.
Ti i Dalila ste neslavno završili. Kako se osećaš povodom toga? - upitao je Darko.
Osećam se dobro, odlučno i spremno. Pozitivno se osećam i okej. Žao mi je za neke stavri, ali to sam ja, nemam vremena da se vatim i spravim te stvari. Ja smatram da sam ja onaj medved krvoločni. Bolje da idem sam u nekom pravcu. Ja retko kome ćutim. U izlaganju Dejanovom me provocira stalno ali ja ćutim jer sam kriv. Ja sam kad ulazim u raspravu, spreman da idem u nedogled. Smatram da Dejana samo provučem u pozitivnom smislu. Ne govorim loše stavri za Dejana, ako smatram da nije u pravu, ja komentarišem sa strane. Tu će se rasčivijati mnoge stavri kada mene nema! - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Od jednom je počela da kometaripše mene, aj nju nisam - dodaje Dejan.
U novom odnosu je Dejan komentarisao puno puta nas. Ali isto tako je Dalila ćutala, samo zbog mene. Ja puno toga imam da kažem o celoj našoj situaciji ali ne želim, nemam potrebe. Kad mi zariba mašina, gootovo je za života! Ja mogu da budem lud i glup ali gotovo je! Ja sam shavtio na kraju kad je ona stavrila tačku!
Smatarm da ovaj dečko nema pravo da komtariše ništa jer je odmah ušao u drugi odnos - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Dlaila može da radi šta želi! Zanimljiva mi je Martina, baš mi prija. Imam osećaj da razgovaram sa nekim starijim od sebe. Želim da budem ja ja.- dodaje Car.
Upravo doživljam transfer blama. Čovek se drži sa decom od osamnaest godina. Sramota me tuđe sramote! Ajde kaputić, betmen! - rekla je Dlaila.
Treba na ovo staviti jednu veliku tačku. Bitno mi je da ja sačuvam živce - rekao je Car.
Nemam problem sa tim, svi znaju da Filip Car ima loše osobine, ali imam i neke dibre - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.