AKTUELNO

Tenzija na vrhuncu!

Anđela Đuričić je naredna zadrugarka koja je navela svoju nominaciju.

Foto: TV Pink Printscreen

Krenuću od Monike, mislim da si ušla prvenstveno zbog sebe. Mislim da nisi mogla da se zaljubiš za mesec dana, ali da je mogao da ti se dopadne to da... Možda ti je to bila neka nada da ako uđeš može da bude nešto od toga. Nađi neku svoju priču, povučena si i mirna... Mislim da si malo normallna kao i ja, što je drugima čudno... Želim ti svu sreću, simpatična si i lepa... Iskreno žao mi je Nenade, što više vremena ne provodiš sa nama, drag si i simpatičan. Žao mi je jer smo nas dvoje imali fine razgovore i jedan si mi od dražih ovde. Mislim da si jedna kvalitetna osoba iskreno. Imaš mnogo ljubavi u sebi a pružaš je tamo ghde ne dobijaš ni trunku... Ti si neko ko mora da udari glavom o zid, ne slušaš tuđa mišljenja i saveta, ja sam takođe slična... Imaš ti dovoljno godina i iskustva, mislim da znaš šta radiš... Ostaviću Nenada, duže ga poznajem... - govorila je Anđela.
Za mene je Anđela najkvalitetnija osoba, nema to veze sa Matejom, zaista sam iskren - dodao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče svima. Krenuću od Monike... Ušla je ovde, vidim d aje hvali ceo sto, ali sam ja i dalje neodređen. Mi se jesmo kuckali ali moram da kažem, meni se devojka ne dopada. Devojka je prema svima jako fina i korektna, nenametljiva. Ne bih sudio prerano... Slaže, se malo i sa Viki, jesam ja i tetovaže uzeo u obzir, jako su mračne, govore kao da je nešto mnogo mračno doživela. Pola sam istetoviran, možda nemam kredibilitet da govorim o tome... Meni je Ša rekao da postoji neka devojka sa kojom je pričao i da je dogovor da ako se nešto desi sa Tarom, ta devojka više ne postoji. Što se tiče Ša, ko bi rekao da ćemo nas dvojica imati lep odnos i da mogu danas da kažem da mi je ovaj čovek drag - govorio je Mateja.
To je samo zato što si u lošim odnosima sa mnom - dobacila je Tara.
Jao, mogu li da završim - nervozno je rekao Mateja.
I meni je on drag, ne lupetaj - odbrusio je reper.
On Anđela ne može očima da gleda a imali smo samo malo prljavi ples, a tebe kao gotivi - vikala je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da je maksimalno nelogično da imaš lepo mišljenje o meni... - nastavio je Matijević.
Majke mi, nemam ni mrvu zaista - dobacio je Ša.
Naravno, vidim ja to i osećam. Ja stvarno ne osećam gram ničega prema Tari i mogu da gradim odnos sa tobom od neke nule... Sačuvaću Ša - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.