AKTUELNO

Tenzija na samom početku!

Subota veče, rezervisana za predstavnike sedme sile je upravo počela, ali ovoga puta u nešto drugačijem svetlu. Naime, večeras je pre emisije Pitanja novinara, Baraž, kada neko od zadrugara koji su napustili velelepno imanje do sada, ponovo imaju priliku da se vrate u Belu kuću.

Koji zadrugar će ponovo postati aktuelni učesnik pete sezone, odlučuje isključivo publika! Večerašnji domaćin, Dušica Jakovljević će ubrzo objaviti ko je novi / stari takmičar ove pete sezone najgledanijeg rijaliti formata u regionu, a pre toga ugostiti sve bivše učesnike i porazgovarati sa njima o gorućim temama.

Foto: TV Pink Printscreen

Voditeljka je poželela dobrodošlicu svima u studiju.

Ivan Radosavljević, Svetislav Stevanović, Bane Đokić Fran Pujas, Petar Vasić, Ante Baždarić, Sale glumac Zoki Šumadinac, Sandra Čaprić, Martina Petrović, Olja Vampirica, Vladana Zlatanović, dobro nam došli! - rekla je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sale, nisi otputovao? - pitala je voditeljka.
Trebao sam još juče da idem, ali sam ostao zbog baraža - rekao je glumac.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si Ante? Da li bi voleo da se vratiš? - pitala je Dušica.
Bolje sam dosta, voleo bih da uđem - nasmejao se Baždarić.

Foto: TV Pink Printscreen

Fran, ti bi više želeo da ostaneš napolju - našalila se voditeljka.
Ne znam, videćemo - odgovorio je Pujas kroz osmeh.
Vidim da se pominjem, pozdravila bih sve, ne znam baš da li bi volela da se vratim, jer me svašta čeka i napolju - dodala je Čaprićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo se emotivno rastali, trebalo mi je neko vreme da se vratim u normalu, sada su mi pomešana osećanja, voleo bih da uđem zbog nekih stvari - rekao je Beli.
Dobro veče svima, dragim novinarima, publici i vama. Enrgija dobra, videćemo šta će biti - raspoložen je bio i Zoki Šumadinac.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda bih mogli Sale i ja da uđemo zajedno, da napravimo neku priču, jer nismo stigli prošli put - nasmejala se Vampirica, pa odrecitovala par stihova.
'Ja sam Olja, ponekada izgledam kao d*olja, ali ipak sam od svih vas bolja' - izjavila je bivša zadrugarka i nasmejala sve u studiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ante, kako komentarišeš odnos Milice i Mensura, često te spominju? Da li bi imao želju da se udvaraš Milici? - pitao je Darko Tanasijević.
Čuo sam da me spominje, očigledno da mu falim, videćemo kako će biti ako uđem. Videćemo to za Milicu, neću odmah sve da otkrivam - dodao je Ante.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je sa tvojim emocijama prema Dejanu Dragojeviću? Kako komentarišeš Taru i Ša, na čijoj si strani? - pitao je Darko Tnasijević.
To su bile samo neke simpatije, nije to bilo ništa strašno! Ovo sve je sada u redu, bolje da bude sa Aleks nego sa Dalilom. Što se tiče Ša i Tare, krivi su i jedan i drugi, ne mogu da zauzmem stranu. Kriva je ona to što radi a on što sve to isti trpi... - govorila je Martina.
Naručila sam knjigu iz parapsihologije. Ja sam to zaboravila, jer sam čekala knjigu i meni je zakucala policija. Rekli su mi da je zbog knjige, ja sam u šoku bila, zvali su me na razgovor ali sam ja iskulirala - smejala se Petrovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.