AKTUELNO

Evo šta je sve poručio!

Prvo mesto od strane publike na glasanju za najvećeg egoistu u Beloj kući osvojio je Filip Car, a ovaj rezultat je večeras saopštio voditelj Milan Milošević u emisiji "Pretres nedelje".

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je počasno proglašen kao broj jedan u egoizmu. Ali vidi, za razliku od njih, Filip uradi ono što on hoće, a uvek nađe izgovor. Pa se malo ogleda, on, pa on. To što priča da se ugojio, on misli da bi bio savršen da smrša, hoće da mu hranimo ego, kako je zgodan, kako nije krompir u kaputu... Filipu su ego nahranile devojke prošle i ove sezone. Nije tek tako ustao i rekao: "Ja ovo, ja ono". Isprevrtao se ovde, to su mu drugi ljudi dali za pravo, hranili ego. Ali on sam izaziva odgovor koji želi da čuje. Niko mu sem mene neće reći ovde da se ugojio. Jeste Filip egoista, hrani svoje ja svojim ponašanjem. Nije čudno, možemo ga proglasiti počasnim prvim mestom, da ne mora više da se bira - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Svake nedelje sam prvi u tim lošim stvarima. Svestan sam da sam egoista. Slagao bih kada bih rekao da nije tako. Sam sam toga svestan. Nije ugodno. Tu je najgora ekipa tu, Dalila, Tara, ja, ogledalo loših stvari. Takav sam, kakav sam. Tako je kako je... Izrazim sve nedostatke i komplekse u ovom zatvorenom prostoru - dodao je Car.
On je napolju totalno drugačiji, čak ni ne priča - istakla je Matora.
Tako je, kako je. Ako me budu izglasali za nešto dobro, biće mi neugodno. Navikao sam se na loše epitete - zaključio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.