AKTUELNO

Evo šta je poručio!

U nastavku svoje raspodele budžeta, Stefan Karić se obratio Dinu Dizdareviću, ali i Anđeli Đuričić, povodom sukoba koji su imali na Zadrugoviziji.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Dina tiče, dobar si momak, dobar si sin, znam koliko si se dao. Nadam se da si za to da budeš špic jednog velikog kluba (Zvezdare). Pokušavaš nekad da napraviš žrtvu od sebe, kao juče sa Anđelom, odmah si došao da kažeš Ivani. Nemoj da praviš toliko žrtvu od sebe, budi muškarac, pokaži neki drugi stav - rekao je Karić.
Ja sam se javio da budeš vođa da čujem tvoje mišljenje o meni. Ove godine si primer za sve muškarce. Nadam se da ćeš ovako sa strane da me posavetuješ. Ceniću tvoje mišljenje - odgovorio je Dino.
Šta da kažem za Marijanu. Prijateljica je mojih velikih prijatelja napolju. Imamo korektan odnos, mali budžet, ne družimo se. Bane Đokić isto mali budžet, žao mi je, gotivan si lik. I ti se svađaš sa ženama, izbegavaj to. Kvalitetan si momak, o tebi mislim sve najbolje - dodao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Jao, Anđela, Anđela, žao mi je. Devojka si koja si pokazala ovde i pristojnost, jako kvalitetna devojka. Poštujemo se, nikad nešto loše nismo rekli. Kvalitetna si osoba, budi takva kakva jesi, bićeš poštovana od svih nas. Narod želi da vidi dobre ljude i kvalitetne. Ne mogu da te uporedim sa mojom Jovanom, ali ako te drugi porede, verujem da ih podsećaš na nju. Drago mi je što i ove godine ima jedna dama. Tu su Krle i Mateja, žao mi je što ti dajem mali budžet. Zameram ti za Dina ovo od sinoć, sama znaš da si pogrešila. Probaj to da pogrešiš - pričao je Karić.
Neko u afektu vređa, psuje, ja napravim dramu i kažem da ne želim da se družim. Izvinila sam se - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.