AKTUELNO

Bori se sa ovim!

Nakon što su Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić otkrili kako se osećaju nakon raskida, voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lepom Mići.

Ja sam danas slušao Mikija koji je hteo da ohrabri Dejana. Dejan je opterećen prošlošću. Mi svi imamo razumevanje prema Dejanu, blagi smo, pokušavamo da mu ukažemo na neke stvari. on ima nepoverenje. Dejan je nastradao i ponižen je zbog jedne žene, druga ispašta. To je tako uvek. Dejan mora da se ponaša prema svakom kako zaslužuje, a ne da ceh pada neko drugi. On ima prijatelje, Sandru i Marka, ima devojku, kod kuće ga čeka porodica, iza leđa mu je osoba koja ga je razočarala. Njegov put je sada čist, a on se sada boji budućnosti, da li će da učini nepravdu. Dobro je rekao Edo Fetić pre tri godine ovde, mi nismo frižideri, u ljubavi nema garancija. Ne može na emocije da se stavi okov, emocija buja. Ne vidim razlog da se boji bilo čega. Ona je neko ko ga razume. Danas je Miki rekao jednu priču koja mu otvara oči: "Ti gledaj kako se ti ponašaš prema nekome". Njega čeka sve, on je najsrećniji, a Dalilu čeka pakao. On nema šta da razmišlja, boji se nečega što je dobro - istakao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko malo zna o ljudima i bavi se ljudima, zna da u ljudskoj prirodi postoji strah od ovog, strah od onog. Ko je malo edukovan razumeće ovo. Ne mislim ja da je ovo njihov raskid, niti mislim da to treba tako da se završi. Apsolutno je lepo ono sa Aleksandrine strane o izlasku, ali njega je puklo, treba da se vrati kod ljudi kojih se odrekao. To je reč koja ga je prevrnula. To nema veze sa Aleks. Sasvim je normalno da postoji bojazan. Strah je stvar jača od razuma, to je najjača emocija, jača od ljubavi. To ume da prevlada, ali se vrlo brzo vrati. Ne mislim da je ovo konačan raskid, već neka prolazna faza. Aleksandra zaista ništa ružno nije rekla, niti uradila. Nije sad ovo raskid, već pokušaj da se pobedi taj strah. Dejan ima emociju, ali ima i strah od vezivanja posle svega što se desilo. To su trenuci, to prođe - dodao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.