AKTUELNO

Bori se za njih!

U toku je emisija "Nominacije",zadrugari večeras biraju između Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić Aleks. Voditelj Milan Milošević dao je reč Tanji Jovićević:

Prvo moram malo o Aleks. Ona je mene oduševila na Izazoviziji kada mi je prišla tada i kulturno mi se javila, ja to jako cenim. Baš si atraktina, za TV, za javni posao. Ozbiljna si. A o Dejanu, on je imao svašta nešto ovde. Imao si Dejane dovoljno volje da upoznaš sebe u novim sitacijama. Moraću da nominujem Aleks, ja moram da sačuvam Dejana - rekla je Tanja.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja nismo imali komunikaciju u početku dok je bio sa Dalilom, a nakon toga smo krenuli da komuniciramo. Delovao si mi kao psihoparta, ali sada si mi super. Tvoj odnos sa Aleks mi je super, vidi se koliko ti ona prija i nastavi da gajiš taj odnos. Ja se nadam da si to ti, pravi Dejan, koji je veseo i raspoložen. Zameram ti što nisi komunicaro sa porodicom toliko dugo, to je Bog dao tebi, a ti si to stavio na kocku. Nikada nije kasno da se ispravi sve, a tebi je porodica došla da ti pomogne. Meni je bitno da je porodica na prvom mestu, i niko drugi. - rekla je Anđela o Dejanu.
Ti si meni super, imaš neku divnu energiju, super ste mi spoj, a moraću da te sačuvam - rekla je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da sačuvam Dejana jer mi je supr -rekla je Deniz.

Foto: TV Pink Printscreen

U video- prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.B.