AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", voditelj Milan Milošević je naredno pitanje postavio Viktoriji Mitrović:

Devojko, da li si realna da praviš onakve scene zbog Zole? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ja više nisam jasna samoj sebi. Ne znam šta mi se dešava. Imam neke prebačaje. Zola je danas rekao nešto pametno, ako je stao na našu stranu... Ja sve to znam, on iznosi svoje mišljenje ovde i ima pravo na to. Smatram da sam pogrešila što sam lupala, na Zolu sam krenula na fizički kontakt, razgovaram sa njim posle, pravim budalu od sebe, ne znam šta bih više rekla na tu temu... - odgovorio je Viki.
Ona je svesna da ga gubi, ono što priča je ono što on zapravo misli - ubacio se Stefan Mihić.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da u pojedinim situacijama se osećam kao da je Zola treći član naše veze, sinoć je svako imao za pravo da iznese svoje mišljenje, ja ga ne mrzim ali ne mogu da izađem na kraj sa Markom, a kamoli još Zola - pričala je Viki.
Ona to radi i kod svojih drugarica, kada joj nešto ide u korist ona se odmah sveti, podbode... Meni se to gadi, kod nje... Problem je u njoj, a ne u Zoli ili meni. Posle kažu Marko psuje, šta psujem koje pi*de mate*ine?! Za mene je odvartno da ja tu uskačem kada njoj nešto nije dobro. Prstić ovo ono, neću da je razmazim, stavi kremu i teraj dalje - drao se Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije:

Autor: N.V.