AKTUELNO

Haos!

U emisiji "Gledanje snimaka" je prikazan i susret Marka Osmakčića sa porodicom, koja ga je savetovala da se odalji do Viktorije Mitrović i stupi u vezu sa Aleksandrom Nikolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov brat je rekao na nemačkom da beži od tebe, da si ti k*rvetina, da je bolje da masturbira, a Marko ga je pitao podržava li ga narod, brat mu je rekao na početku da, više ne. Brat je rekao da je Dina hteo da časti novcem kad te je poljubio. Da čujemo tvoj komentar - rekao je Milan Milošević.
Razumela sam na nemačkom, znam šta su rekli, da sam k*rvetina, dno dna... Ne znam šta da kažem. Ako se gleda kroz ovaj postupak sa Dinom, može tako da kaže. Da je rekao prostitutka, ali ovako, k*rvetina... Teoretski, za sve što sam uradila, imaju pravo da kažu da sam g*vno, k*rvetina razumem zbog postupka sa Dinom - pričala je Viki.
Da li ti je žao što nisu primetili da si ti možda najbolji čovek u Zadruzi 5? - pitao je Milošević.
Možda sam u odnosima budala, ali nisam loš čovek. Verovatno je svašta izašlo, svako ga svoga želi najbolje, niko drugu stranu nije pohvalio. Ja se ne ljutim što su tako rekli, ali mi je krivo. I sama kažem da sam u ljubavnim odnosima bezobrazna, ali smatram da nisam loš čovek. Mislim da bi videli da nije tako kada bi me upoznali - dodala je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je dao reč Matoroj, a Marko je počeo da besni, psuje, a Milan ga je upozorio da će biti kažnjen ako nastavi, a on nije prestajao.

Marko je svima nama prepričavao ovaj razgovor, rekao da mu je njegov brat rekao da je pao na dno, da je Viki k*rvetina, ali ne zbog Dina, nego stvari koje radiš njemu, da je zbog tebe omražen. Evo, ja mogu da kažem, Viki, ja ništa pokvarenije nisam videla od tebe u odnosu sa Markom. Ovo sa Dinom što si uradila, to za mene rade ober dr*ljetine. Marko mi je tako prišao pored kreveta i pričao sa još većim žarom od porodice i kako misli još gore, da je Viki istinsko zlo - rekla je Matora.
Da je imao s*ks sa Aleks, nikad se ne bi vratio Viki - dobacio je Karić.
Tako je. Ja sam pokrenula priču za Aleks i Mensura, pa on nije znao šta će. I Viki ovo da kaže, da misli da je k*rvetina zbog odnosa sa Dinom i kao okej je. Meni nikad nije bilo okej kad je Branka pričala nešto za mene - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.