AKTUELNO

Ne slažu se!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Milani Šarac.

Mima, kako te nije sramota. Uništila si čoveka, pa i holter sad nosi zbog tebe...

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ovako, mi smo pričali još pre davno na tu temu, ja smatram da to nije zbog mene, on mi je već pričao da ima problema. Još od pre je uzimao od Tare tablete za srce, imao je problema sa pritiskom... Imao je problem, smatram da nije zbog mene - rekla je Mima.
Možda je nekome to za zezanje, meni nije, radi se o mom zdravlja. Ja sam krivac sam sebi, a ona je saučesnik. Ono što sam ja imao pre ulaska u Zadrugu, bio mi je povremeno puls ubrzan, a sad je stalno, srče mi preskače, imam problema sa piritiskom. I danas sam rekao da je zbog svega, cele situacije, ne nje. Ali ona je saučesnik. Odrazilo se na moje zdravlje - istakao je Gruja.
Dobro, ja sam kriva, neka budem kriva i za to - dodala je ona ironično.
Ona se ponaša prema meni kao da sam ja njoj nešto nažao učinio posle svega što smo imali - ispričao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si taj koji je odlučio da promeni život. Za Dalilino stanje je kriva Dalila. Ne može ona biti saučesnik, ti si to odlučio. Ona ima pravo da radi šta hoće. Sami smo krivi zbog loših izbora - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Njoj kad je bilo loše, ja sam bio 24 sata sa njom, ona me nije pitala kako sam - rekao je Gruja.
Pitala sam Marijanu da pita - dodala je Mima.
Kad treba da odmorim, ona mi se dere iznad glave. Da ima obzira malo... Tek sam kasno upoznao osobu! To je toliko bezobrazno, nemam reči za nju. A ja i dalje imam poštovanja prema njoj, niti sam iznosio neke stvari, niti ću iznositi, ne padam toliko nisko kao ona. Neću trošiti reči na nju, sama govori o sebi - pričao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.